Boulevard

Common en Jennifer Hudson bevestigen relatie in talkshow

Door ANP··Aangepast:
Common en Jennifer Hudson bevestigen relatie in talkshow
RTL

Common en Jennifer Hudson hebben duidelijk laten weten dat ze een relatie hebben samen, zonder dat ze daarbij elkaars namen noemden. De twee doen dit tegenover elkaar in de talkshow van Hudson maandag, waarvan al vooraf een fragment online is gezet.

"Nu moeten we aan de slag gaan, meneer Common", zegt Hudson in de video. "Ik ben de presentator en daarom moet ik je deze vraag stellen, omdat iedereen dit altijd wil weten: ben je met iemand aan het daten?" Daarop reageert de rapper en acteur bevestigend, hij zit zelfs in een relatie zegt hij. "Met een van de mooiste mensen die ik ooit in mijn leven heb ontmoet. Ze is slim. Ze is getalenteerd."

Tot dat moment kan het nog over iedereen gaan, maar daarna laat hij geen onduidelijkheid meer bestaan. "Ik heb de lat hoog gelegd, want ze moest wel een EGOT hebben", zegt hij over de status die je krijgt als je een Emmy, Grammy, Oscar en Tony Award wint. Hudson bereikte die status in 2022, maar Common laat nog duidelijker weten dat het om haar gaat. "Ze moest met haar eerste film een Oscar winnen. En ze moest haar eigen talkshow hebben."

Common vroeg ook Hudson nog naar haar liefdesleven, die daarop kort antwoord gaf. "Ik ben ook aan het daten", zegt ze. "En ik ben erg gelukkig." Onlangs werd het koppel al eens samen bij een wedstrijd van de LA Lakers gesignaleerd en bezochten ze ook een concert van Usher in Las Vegas.