Handjes in de lucht

5 swingende gastoptredens bij de Toppers

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP5 swingende gastoptredens bij de Toppers
RTL

De toppers zijn weer begonnen met hun concertreeks wat elk jaar weer een spektakel is. Reden genoeg om de leukste gastoptredens van de afgelopen jaren op een rij te zetten!

De afgelopen jaren staan er heel wat andere grote namen met de Toppers op de bühne. RTL Boulevard heeft een overzichtje gemaakt van Bekende Nederlanders die ooit een deuntje mee hebben mogen zingen met de heren.

1. K3

In 2011 gaat het dak van de Amsterdam ArenA door de vrolijke nummers van de dames van K3. Karen, Kristel en Kathleen bouwen een feestje met de Toppers en weten alle fans uit volle borst mee te laten zingen met klassiekers als Alle Kleuren en Oya Lélé.

Jan Smit ligt nu al wakker van De Toppers
Lees ook

Jan Smit ligt nu al wakker van De Toppers

2. Luv'

Tegenwoordig vliegen Marga, José en Patty elkaar voortdurend in de haren maar in 2007 staan de dames nog gezellig op het podium met de Toppers. Ze brengen hits uit de hoogtijdagen van Luv zoals You're The Greatest Lover en U.O. Me ten gehore. 

3. Bonnie St. Claire

Alle handjes gaan in 2008 de lucht in wanneer Bonnie St. Claire de bühne bestijgt van de Amsterdam ArenA. De fans gaan los op gouwe ouwe-hits als Dokter Bernard en Bonnie Kom Je Buiten Spelen. Bonnie geniet volop van haar optreden en wordt door boezemvriend Gerard zelfs opgetild om een ereronde te maken over het podium.

4. Frans Bauer

In 2010 is het de eer aan onze Frans om de Amsterdam ArenA op zijn kop te zetten. De altijd goedlachse Frans weet met de nummers Heb Je Even Voor Mij en De Regenboog de hele zaal aan het dansen te krijgen.

5. Gordon

Hoewel Goor inmiddels al jaren geen deel meer uitmaakt van de Toppers staat de zanger in 2011 nog op het podium met Geer, René en Jeroen. Met het ontroerende nummer Mijn Laatste Lied Voor Jou - een ode aan zijn overleden moeder Marie - weet hij de hele Amsterdam ArenA stil te krijgen.

Lees meer over
GordonRene FrogerGerard JolingJan Smit