We were on a break

Ferry Doedens reageert op vermeende relatiebreuk

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFerry Doedens reageert op vermeende relatiebreuk
RTL

Al maanden gonst het van de geruchten: het zou over en uit zijn tussen Ferry Doedens en zijn liefje Nuno! De Goede Tijden, Slechte Tijden-knapperd vertelt vandaag aan RTL Boulevard hoe het nou precies zit tussen de tortelduifjes...

"Liefde is leren loslaten"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ferry Doedens legt aan RTL Boulevard uit dat het een gezamenlijke beslissing was om even afstand van elkaar te nemen. "Maar we spreken elkaar nog iedere dag. We hebben besloten om elkaar gewoon even te laten. Hij was al eerder naar India geweest en hij wilde daar graag zijn yogawereld verbreden en meer over yoga leren. Ik heb toen gezegd: ga dat gewoon doen! Liefde is ook leren loslaten."

Nuno en Ferry© Instagram Ferry
Nuno en Ferry

Van een relatiebreuk is volgens de soapie dan ook geen sprake. "We zijn nog steeds een stelletje. Maar soms heb je gewoon even een pauze nodig."

De razend drukke Ferry gaat zijn liefje echter niet opzoeken in het bloedhete India. "Ik heb daar geen tijd voor. En het is ook veertig graden in India, dus ik sla even over haha."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Ferry DoedensGTST