Your body is a wonderland

John Mayer doet onthullingen over zijn seksleven

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© GettyImagesJohn Mayer doet onthullingen over zijn seksleven
RTL

In een onofficiële Instagram Live show genaamd Current Mood wordt John Mayer het hemd van het lijf gevraagd met vragen die niemand hem ooit durfde te stellen. De zanger doet tijdens de show wel heel bijzondere uitspraken over zijn seksleven.

De 41-jarige zanger bekent tegenover Cazzie David dat hij vroeger wel eens heeft geprobeerd met zijn liedjes een meisje te scoren. Ook vertelt de zanger dat hij vóór de seks wel eens een van zijn nummers heeft gezongen. Het liedje waar hij meiden echt mee wist te versieren is Your Body is a Wonderland.

Zijn succesvolle hits hebben hem geholpen aan een hoop mooie vrouwen. Hoeveel het er precies zijn, is nog wel even de vraag. Cazzie vraagt de zanger te knipogen als hij meer dan achthonderd bedpartners heeft gehad, maar die knipoog komt er niet. John weet in ieder geval wel dat het er minder zijn dan vijfhonderd. Wie had dat nou gedacht?

Mattie Valk vindt zijn pielemuis te lelijk voor naaktfoto's
Lees ook

Mattie Valk vindt zijn pielemuis te lelijk voor naaktfoto's

Met het seksleven van John gaat het dus goed, maar de ware heeft hij nog steeds niet gevonden. De zanger vertelde begin 2017 in een interview aan de New York Times klaar te zijn voor een relatie en een gezin. Helaas gaat het niet zo gemakkelijk voor John: "Ik ben precies op schema met mijn carrière, maar niet met mijn leven." De zanger zou toen onder meer in therapie zijn voor bindingsangst. Ook stopte hij met drinken om zijn leven te beteren.

Lees meer over
John Mayer