DE LEEUW NIET IN ZIJN HEMPIE LATEN STAAN

Paul de Leeuw onzeker over houdbaarheidsdatum op televisie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPaul de Leeuw onzeker over houdbaarheidsdatum op televisie
RTL

Paul de Leeuw (61) is al sinds de jaren 80 niet weg te denken uit de Nederlandse mediawereld. De presentator gaat dus al eventjes mee en geeft in een interview met 'LINDA.' toe dat hij zich inmiddels wel zorgen begint te maken over de 'houdbaarheidsdatum' van zijn carrière.

"Tegen mijn man zei ik dat we er rekening mee moesten houden dat het afgelopen zou zijn" 

Hoewel de presentator met enorm veel plezier naar zijn werk gaat, merkt hij dat zijn populariteit afneemt. "Vorig jaar was het wat dat betreft bij mij even helemaal mis. Ik had op televisie bijna geen werk meer, er werd ook op een rare manier over geoordeeld." Hij uit zijn zorgen ook thuis tegenover zijn de familie: "Tegen mijn man zei ik dat we er rekening mee moesten houden dat het afgelopen zou zijn." 

 

Veel kritiek op Paul de Leeuws satirische tv-project Hotel Hollandia: 'Verwarrend programma'
Lees ook

Veel kritiek op Paul de Leeuws satirische tv-project Hotel Hollandia: 'Verwarrend programma'

Al gauw blijken die zorgen onnodig, want zodra hij gewend begint te raken aan het idee dat het voorbij is, 'ontplofte alles weer'. "Mijn theatershow krijgt goede recensies, mijn laatste tv-programma Niet klein te krijgen werd heel goed ontvangen en ik maak weer een nieuw programma, Hotel Hollandia." Inmiddels is dat programma op tv, waar het helaas niet bijster goed ontvangen wordt.

Volgens Paul is de televisiewereld enorm 'opportunistisch': "Eerst wil niemand je meer, dan zegt de NPO-leiding ineens: ‘Tsja, je bent toch weer hot.'"

Paul mag dan weer op de buis te zien zijn, maar niet alleen de recensies van zijn nieuwe programma zijn niet best, de kijkcijfers evenmin...

Lees meer over
Paul de Leeuw