IN VUUR EN VLEMMIX

Vonken spatten eraf bij Johan Vlemmix in Lang Leve de Liefde: 'Zin in jou'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBS/screenshot Lang Leve De Liefde 19 oktober 2023Vonken spatten eraf bij Johan Vlemmix in Lang Leve de Liefde: 'Zin in jou'
RTL

Johan Vlemmix (64) doet drie jaar na zijn deelname aan 'First Dates VIPS' weer een poging om de liefde te vinden in het programma 'Lang Leve de Liefde'. Dit keer lijkt de vonk toch echt over te slaan.

"Johan, word je nou verlegen, want ik heb zo'n zin in jou"

Zijn deelname aan First Dates VIPS werpt voor Johan geen vruchten af. Daarom probeert hij de liefde alsnog te vinden via Lang Leve de Liefde. Er is wel enig ongemak tussen Johan en Kiki. Omdat Johan op zijn telefoon zit, vallen er wat stiltes. "Soms is het eventjes op in mijn hoofd", zegt Johan terwijl hij een berichtje beantwoordt. "Ik zou zeggen, neem even je rustmomentje", adviseert Kiki daarop. "Maak af wat je aan het doen was en dan kom ik daar zo op terug."

Iets minder begripvol is Kiki later over het schoeisel van Johan. Want wat is dat voor afzichtelijks naast de bank? "O mijn hemel, dit kan echt niet", bekritiseert ze Johans groene Crocs. Ze stuurt er zelfs een foto van naar een vriendin. "De slippers van het merk die jij hebt, dat was gewoon een scheldwoord bij mij in huis", gaat Kiki even later verder. Johan lijkt zich er niets van aan te trekken. "Het klinkt raar, als mijn voeten maar droog blijven zal het mij een worst wezen wat ik aan heb", verklaart hij. "Ik kan je wel vertellen dat stel als wij een relatie zouden krijgen en je gaat op de bank zitten naast me en jij gaat die dingen aantrekken… dan zeg ik heel gauw welterusten Johan. Dat vind ik echt zo afstotelijk. Echt verschrikkelijk", zegt ze giechelend. 

Kijkers grappen over vrouw die Johan Vlemmix niet meteen herkent in Lang Leve de Liefde
Lees ook

Kijkers grappen over vrouw die Johan Vlemmix niet meteen herkent in Lang Leve de Liefde

Tijdens een potje Truth or Dare lijkt het allemaal gelukkig wel de goede kant op te gaanKiki krijgt de uitdaging om elke zin te eindigen met: "Ik heb zin in jou." "Ik denk dat je een beetje doof bent, want ik heb zo'n zin in jou", begint ze. "Oh, Johan, wil je alsjeblieft de volgende vraag stellen, want ik heb zo’n zin in jou", kreunt Kiki, waarvan Johan duidelijk rode oortjes begint te krijgen. "Johan, word je nou verlegen, want ik heb zo'n zin in jou", gaat ze vrolijk door.

Ook een spel waarin Kiki geblinddoekt iets in het huisje moet vinden verloopt geslaagd. De twee hebben het zo gezellig, dat Kiki openhartig deelt Johan hij in haar ogen 'een heel mooi mens' is. Dat laat zijn hart een sprongetje maken, want het lijkt erop dat het gevoel geheel wederzijds is. Kiki gelooft dat ze elkaar om een reden hebben ontmoet. 

Gaan Johan en Kiki hun date verlengen en mosselen eten? Dat zie je vanavond om 18.55 uur op SBS6 in Lang Leve de Liefde. Je kunt de afleveringen hier terugkijken

Lees meer over
Johan VlemmixLang Leve de Liefde