BOEKJE OPEN DOEN

Petra van B&B Vol Liefde komt met eigen boek

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/Videoland Petra van B&B Vol Liefde komt met eigen boek
RTL

Petra, die in 'B&B Vol Liefde' naar Frankrijk reist voor Hans, komt met een eigen boek. Dat laat de realityster zaterdag weten via Instagram.

"Na zeven jaar schrijven is het klaar!"

'Na zeven jaar schrijven is het klaar! Mijn verhaal', schrijft Petra bij een korte video waarin ze een klein voorproefje geeft van het boek, dat de titel Dagboek van een emigrant heeft.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Verliefde Astrid en Harmjan uit B&B Vol Liefde delen trouwfoto's
Lees ook

Verliefde Astrid en Harmjan uit B&B Vol Liefde delen trouwfoto's

Petra pakt vorig seizoen niet alleen haar spullen om bij Hans te zijn in Frankrijk, in het verleden runt de realityster ook al haar eigen B&B in het zuidwesten van Engeland.

In 2010 hadden Petra en haar toenmalige partner 'het gezien in Nederland', waarop ze besloten om te vertrekken naar het Engelse platteland om hun droom na te jagen. Die droom was een zogenaamde Inn: een typisch Engelse pub met fish and chips op de menukaart en gastenkamers voor de verhuur. Het avontuur lieten ze destijds vastleggen voor de camera's van Ik Vertrek.

Alle seizoenen van B&B Vol Liefde kijk je terug bij Videoland. Dat je daadwerkelijk de liefde van je leven kan vinden middels het programma bewijzen Astrid en Harmjan. Het koppeltje stapt onlangs zelfs in het huwelijksbootje!

Lees meer over
B&B Vol liefde