GTSTERUG VAN WEGGEWEEST

Tamara Brinkman, Noa Zwan én oude bekende terug in GTST

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLTamara Brinkman, Noa Zwan én oude bekende terug in GTST
RTL

Kijkers van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' hebben het een tijdje zonder Tamara Brinkman (45) als Saskia en Noa Zwan (18) als Demi moeten stellen. De actrices hebben vanavond hun terugkeer in soapdorp Meerdijk gemaakt - en zij niet alleen.

"Ik ben verliefd geworden op iemand anders"

Na de afschuwelijke kettingbotsing waarbij Demi ernstig verbrand raakte, is de tijd van onbezorgdheid helaas nog niet voorbij voor de Verduyntjes. Demi werd overgebracht naar een brandwondencentrum in Duitsland en haar moeder Saskia reisde haar achterna. Na een pittige revalidatie en huidtransplantatie mag Demi thuis verder herstellen.

Maar Saskia heeft bij thuiskomst een moeilijke mededeling. Ze heeft opnieuw haar oog op een ander laten vallen. Een hard gelag voor voor Julian (Cas Jansen), die het wekenlang alleen heeft moeten rooien thuis. "Ik moet je iets vertellen. Ik ben verliefd geworden op iemand anders", biecht Saskia op. 

GTST-fans gaan los over vreemdganger Julian: 'Wat doet hij?'
Lees ook

GTST-fans gaan los over vreemdganger Julian: 'Wat doet hij?'

De gevolgen van de zomercliffhanger echoën dus nog lang na voor de Verduyntjes. Het gezin doorstond een behoorlijk zware tijd. Julian had huidhonger tijdens Saskia's afwezigheid en zocht de gezelligheid van ander vrouwelijk schoon op. Kijkers waren in rep en roep toen hij een kus gaf aan nieuwkomer Elisa (Jasmine Sendar), al maakte hij snel duidelijk dat er niet meer in zat. Voor Saskia is het nu echter de tweede keer dat ze een scheve schaats rijdt. 

Saskia viel afgelopen jaar al voor de charmes van dokter Roman (Kiefer Zwart). Die verhaallijn kreeg een heftige wending toen ze door hem verkracht werd. GTST sleepte daar in 2022 zelfs de nominatie voor de Televizier-Ster Impact mee in de wacht. 

Gelukkig is er ook nog goed nieuws. De oude bekende die naast moeder en dochter Verduyn z’n comeback maakt is Jesse (Tyeppe Troost), Demi's voormalige vriendje. Afgelopen maart was hij voor het laatst te zien en strandde de kalverliefde van de twee. Maar de vonk blijkt er nog steeds te zijn. Jesse is alleen wel van plan om op wereldreis te gaan. Wat betekent dat voor zijn toekomst met Demi? En weten Saskia en Julian ook deze buitenechtelijke affaire te overkomen of is de koek tussen de twee nu definitief op? 

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4 en vooruit te kijken bij Videoland.

In De BLVD Podcast vertelt een van de schrijvers van GTST over de ongelukkig getimede recente verhaallijn die voor enige ophef zorgde:

Lees meer over
Tamara BrinkmanNoa ZwanCas JansenSophie BouquetGTST