I'M ALIVE

Zus Celine Dion deelt hoopvolle gezondheidsupdate: 'Ze is optimistisch'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP Zus Celine Dion deelt hoopvolle gezondheidsupdate: 'Ze is optimistisch'
RTL

Na meerdere geruchten over haar gezondheid, doet de zus van Celine Dion (55) nu zelf een boekje open over haar huidige toestand. Claudette laat weten dat de zangeres nog steeds volop van het leven geniet en zelfs denkt aan een comeback. "Ze is totaal niet depressief en we komen hier wel weer uit", zo vertelt ze aan een Franse website.

"Waarom verzinnen ze al deze dingen?"

Claudia vecht momenteel tegen het stiff-personsyndroom en heeft daarom een pauze ingelast. Ze treedt niet meer op en wordt nog maar zelden in het openbaar gezien en dat zorgt voor de wildste geruchten. Zo gaan er geruchten dat ze aan een rolstoel is gekluisterd en alleen maar verder achteruit gaat. Volgens haar zus Claudette klopt hier niks van. 

Zij laat aan de Franse website showbizz.net weten dat haar zus allesbehalve depressief is. "Ze geniet juist volop van het leven." Volgens Claudette is Celine hoopvol en optimistisch en denkt ze zelfs al na over een comeback op het podium. "Ik weet dat ze moraal en mentaal sterk is. Ze is totaal niet depressief en we komen hier weer uit."

'Céline Dion doet er alles aan om te herstellen'
Lees ook

'Céline Dion doet er alles aan om te herstellen'

Dat er momenteel wilde verhalen rond gaan over de gezondheid van Celine doet haar pijn. “Waarom hebben ze het daarover? Waarom zeggen ze dat ze in een rolstoel zit? Waarom zeggen ze dat ze kanker heeft? Waarom verzinnen ze al deze dingen”, zo vraagt ze zich hardop af. 

Eerder vertelt Claudette ook al vol optimisme over de gezondheid van haar zus: 

Lees meer over
Céline Dion