B&B VOL VRIENDSCHAP

Loes Luca onthult bijzondere vriendschap met Debbie van B&B Vol Liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP/RTLLoes Luca onthult bijzondere vriendschap met Debbie van B&B Vol Liefde
RTL

Debbie en Paul schitterden als absolute sterren van 'B&B Vol Liefde'. Zo kregen de twee meteen een goede band. Nu blijkt Debbie met nóg iemand een goede band te hebben: Loes Luca (70). Dat vertelt de 'Maud en Babs'-actrice in 'Veronica Superguide'.

"Ik ga voor het eerst in mijn leven een workshop geven. Dat gaat gebeuren bij mijn inmiddels wéééreldberoemde vriendin Debbie"

Debbie, die in het verleden als tv-producent werkte, heeft nog steeds connecties in de wereld van bekende Nederlanders. Ze was ooit getrouwd met acteur Alfred van den Heuvel en speelde een rol bij het lanceren van de carrière van Chantal Janzen. In een interview met Veronica Superguide onthult Loes dat ze eveneens bevriend is met B&B-houdster Debbie. "Ik ga voor het eerst in mijn leven een workshop geven. Dat gaat gebeuren bij mijn inmiddels wéééreldberoemde vriendin Debbie."

Debbie uit B&B Vol Liefde laat bijzondere jurk voor Televizier-Ring Gala zien
Lees ook

Debbie uit B&B Vol Liefde laat bijzondere jurk voor Televizier-Ring Gala zien

Ook vertelt ze dat scenarioschrijfster Maria Goos al een paar keer bij Debbie een schrijfcursus heeft gegeven. "Ze zei: 'Waarom kom je hier geen theaterworkshops geven?' Dat is niets voor mij, joh", zei ik nog. 'Waarom niet?' vroeg Maria. 'Je hebt ervaring, de mensen kunnen wat van je opsteken.' Toen dacht ik: waarom ook eigenlijk niet?"

De dramaserie Maud & Babs is vanaf 3 november weer te zien bij Omroep MAX op NPO 1. De serie gaat over Maud (Rifka Lodeizen) die mantelzorger is voor haar dementerende moeder Babs, gespeeld door Loes Luca. Ook Georgina Verbaan en Peter Paul Muller spelen mee. Zij zijn respectievelijk te zien als Mauds zus Juliette en haar man Koen. Het eerste seizoen van Maud & Babs was vanaf september 2021 te zien bij Omroep MAX.

Lees meer over
Loes LucaB&B Vol liefde