KRISIS

Khloé Kardashian in de clinch met 'momager' Kris Jenner: 'Ik voel me nooit gehoord'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesKhloé Kardashian in de clinch met 'momager' Kris Jenner: 'Ik voel me nooit gehoord'
RTL

Khloé Kardashian (39) leidt een druk bestaan en moet er niet aan denken om nog een project aan haar volle takenlijst toe te voegen. Kris Jenner (67) denkt daar heel anders over en stelt haar dochter in de nieuwste aflevering van 'The Kardashians' om een podcast te beginnen. Dat leidt tot een woordenwisseling waarin Khloé aangeeft te weinig steun te krijgen van haar 'momager'.

"Ik heb nooit het gevoel dat er mensen zijn die voor me opkomen. Ik moet het allemaal zelf doen"

In de nieuwe aflevering klopt Kris bij Khloé aan om haar idee over een nieuwe podcast te delen. "Ik dacht: wow, weet je, ik zou het geweldig vinden om naar Khloé's kijk op zoveel verschillende dingen te luisteren", oppert Kris. Khloé is echter minder enthousiast over het voorstel en merkt op dat ze al meerdere onafgemaakte projecten heeft waarin ze zich niet gesteund voelt. 

"Je hebt geen idee hoe ik niet slaap, hoe ik geen van de dingen kan doen die ik doe omdat ik probeer de fouten te herstellen die zijn opgetreden", bijt Khloé haar moeder toe. "Voordat ik aan nog een project begin, moet ik de twintig projecten herstellen die zo'n puinhoop zijn en ik weet niet eens hoe dat moet. En jij weet dat ook niet, want als ik dat wel zou weten, zou het nu al zijn opgelost, en dat is niet het geval."

Kris Jenner weet het zeker: Scott Disick heeft oogje op Khloé Kardashian
Lees ook

Kris Jenner weet het zeker: Scott Disick heeft oogje op Khloé Kardashian

Khloé vertelt Kris dat ze gefrustreerd is door het gebrek aan 'doorzettingsvermogen' dat ze van haar krijgt als manager nadat ze een contract heeft getekend. En hoewel Kris de opmerking probeert af te wimpelen en haar dochter gerust probeert te stellen met de belofte dat een team van een podcastproductiebedrijf haar zal ondersteunen, wuift Khloé de plannen weg.

De realityster zegt dat ze Kris' belofte niet vertrouwt, omdat ze nog nooit een team voor haar heeft samengesteld in geen enkele baan die ze heeft gehad 'sinds ik voor jou werk'. "Ik heb nooit het gevoel dat er mensen zijn die voor me opkomen. Ik moet het allemaal zelf doen."

Kris zegt dat ze denkt dat ze 'de dingen anders bekijken', maar wordt meteen door Khloé onderbroken: "Ik word verdomme nooit gehoord. We plakken een pleister over een schotwond." "Ik wil dat je iets doet wat in je hart zit", probeert Kris. "Ik heb tegenwoordig überhaupt niet veel dingen in mijn hart", kaatst Khloé de bal weer terug.

De aflevering eindigt op gespannen voet en het lijkt erop dat er niets wordt opgelost tussen moeder en dochter. In de promo van de aflevering van volgende week vertelt Kris aan Paris en Kathy Hilton dat Khloé boos op haar is omdat ze 'niet genoeg aandacht' aan haar besteed. "Ze denkt dat ik op vier plaatsen tegelijk kan zijn."

The Kardashians is elke donderdag te zien op Disney+.

Lees meer over
Khloé KardashianKris JennerThe Kardashians