B&BOERDERIJ VAN DORST

Petri van B&B Vol Liefde te zien in Boerderij van Dorst

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLPetri van B&B Vol Liefde te zien in Boerderij van Dorst
RTL

De boerderij van Raven van Dorst (39) moet weer winterklaar gemaakt worden. Voor het nieuwe seizoen heeft de presentator heel wat bekende Nederlanders opgetrommeld, zoals Roxeanne Hazes (30), Arie Boomsma (49) en Nikkie de Jager (29). Maar ook 'B&B Vol Liefde'-ster Petri maakt haar opwachting aankomend seizoen. Nou maar hopen dat Raven geen laurierbomen op het terrein heeft staan...

Haar deelname aan B&B Vol Liefde levert Petri geen man op, maar mooi wel een uitnodiging voor Boerderij van Dorst. Op dinsdag 28 november gaat het nieuwe seizoen van start bij BNNVARA. In de derde aflevering is het de beurt aan Petri en Robert ten Brink om gezamenlijk hun handen uit de mouwen te steken op de boerderij.

Ze maken samen met Raven een nieuwe eendenvijver voor de loopeenden. Robert blijkt een groot fan van Petri te zijn, terwijl Petri hoopt dat Dr. Love haar nog aan een man kan helpen.

S10 in tranen in Boerderij van Dorst over crisisopname: 'Allerergste dingen gezien'
Lees ook

S10 in tranen in Boerderij van Dorst over crisisopname: 'Allerergste dingen gezien'

Of we Petri straks terugzien in All You Need Is Love? De aflevering is dinsdag 19 december om 21.15 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Lees meer over
Raven van DorstB&B Vol liefdeBoerderij van Dorst