MAXIMAKE-OVER

Maxime Meiland deelt foto na ingreep: 'Was het zat'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMaxime Meiland deelt foto na ingreep: 'Was het zat'
RTL

Maxime Meiland maakt er geen geheim van dat ze weleens fillers heeft gebruikt. De 27-jarige realityster gaat nu een stap verder: ze stelt haar volgers er met een foto van op de hoogte dat ze aan zichzelf heeft laten sleutelen en daarom met haar hoofd in verband loopt.

"Ik was mijn vriend onder mijn kin zat"

'Ik kan mij geen week verschuilen, dus ik gooi het er maar op', pent Maxime bij een kiekje in haar Instagram Stories waarop ze met een verband om haar hoofd en kin voor de spiegel staat. 'Ik was mijn vriend onder mijn kin zat', schrijft ze vervolgens bij een foto van vóór de ingreep. 

Het lijkt erop dat Maxime haar onderkin heeft laten aanpakken, maar wat voor ingreep ze daar exact voor heeft ondergaan, is nog niet duidelijk. 

© Instagram @maximemeiland
© Instagram @maximemeiland

Het zou niet de eerste keer zijn dat Maxime aan haar kin laat sleutelen. Na de geboorte van dochter Claire heeft ze fillers in haar kin laten spuiten. "Ik hoorde iedereen over fillers en dacht: waarom ook niet? Ik heb ze een keer of drie laten inspuiten in mijn kin en kaak", onthult ze eerder aan Beau Monde.

Op haar negentiende is Maxime gezwicht voor een neuscorrectie. "Met die neus zat ik heel erg in mijn maag. Ik was er in gedachten constant mee bezig", vertelt ze over die beslissing. "Als je zo ongelukkig van iets wordt, dan moet je op een gegeven moment tegen jezelf zeggen: oké, het is genoeg geweest, ik ga er iets aan doen." Dat is wellicht ook het geval geweest met haar 'onderkin'.

Lees meer over
Maxime Meiland