ZICH ACHTER DE OREN KRABBEN

Martijn Krabbé weet niet of hij The Voice weer wil presenteren

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
Martijn Krabbé weet niet of hij The Voice weer wil presenteren
RTL

Martijn Krabbé (55) weet niet of hij 'The Voice of Holland' nog wel wil presenteren mocht het programma terugkeren op tv. Volgens de presentator zijn er nog 'zoveel vragen' voordat hij daar een antwoord op kan geven.

"Het zou ook best kunnen dat er iets nieuws komt, waardoor de behoefte aan The Voice er niet meer is"

"Wie willen er nog in die stoelen zitten? Wie willen er nog meedoen? Wat voor band komt er? Het is niet zo dat, omdat dat toen een succes was, het dat nu weer wordt. The Voice moet eigenlijk weer opnieuw beginnen", zegt Martijn in het AD-magazine Mezza, dat zaterdag verschijnt.

"Ik kan er echt niks zinnigs over zeggen", vervolgt de presentator op de vraag of hij The Voice überhaupt nog ziet terugkeren. "Het zou ook best kunnen dat er iets nieuws komt, waardoor de behoefte aan The Voice er niet meer is. Dan stap ik liever in dat nieuwe ding."

Martijn Krabbé twijfelt aan alles na uitkomen misstanden TVOH
Lees ook

Martijn Krabbé twijfelt aan alles na uitkomen misstanden TVOH

Martijn zegt in hetzelfde interview dat de berichten over seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van de talentenjacht hem veel hebben gedaan en nog steeds doen. "Er zijn zoveel mensen die schade hebben geleden. Die ik kende, aankondigde of heb geïnterviewd. Ik stond erbij. Hoe kon ik niets gemerkt hebben? Ik was een radertje in het geheel, maar aan de andere kant was ik ook het gezicht van The Voice."

De presentator kwam er naar eigen zeggen achter dat hij 'een buitenstaander' was. "Ik wil niet zeggen dat ik in een identiteitscrisis kwam, maar zo voelde het wel."

Lees meer over
Martijn KrabbéThe Voice Of Holland