JINGLE ALL THE WAY

Met deze nieuwe kerstfilms zit je er dit jaar warmpjes bij

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Prime VideoMet deze nieuwe kerstfilms zit je er dit jaar warmpjes bij
RTL

Kerstmis staat voor de deur, dus pak je dekentje en een lekkere warme chocolademelk en zet een van deze nieuwe kerstfilms op.

Candy Cane Lane

We beginnen met Candy Cane Lane, waarin de altijd hilarische Eddie Murphy de hoofdrol speelt. In dit komische kerstavontuur volgen we het verhaal van een man die erop uit is om de prijs voor het mooist versierde huis van de buurt te winnen. Zonder er erg in te hebben sluit hij een deal met een ondeugende elf, wat zorgt voor chaos in de stad. Bekijk de film vanaf 30 november op Prime Video. 

Genie

Ook Melissa McCarthy kennen we van haar komische films. In Genie speelt Melissa Flora, een geest die al meer dan 2000 jaar gevangenzit in een antiek sieradendoosje vanwege een misverstand met een tovenaar in het jaar 77 voor Christus. Ze wordt per ongeluk opgeroepen door de eenzame Bernard, die zijn vrouw en baan kwijtraakt. Kan Flora hem helpen zijn gezin terug te krijgen? Genie is vanaf 23 november te zien in de bioscoop. 

Kijkers genieten massaal van Oogappels-kerstfilm: 'Zeer herkenbaar'
Lees ook

Kijkers genieten massaal van Oogappels-kerstfilm: 'Zeer herkenbaar'

Eerste Hulp bij Kerst

Een kerstfilm van eigen bodem. Eerste Hulp bij Kerst vertelt het verhaal van spoedeisendehulpmedewerkers Lily, Ben, Yannick en Shanti, die kerstavond zijn ontvlucht. Ze gaan de nachtdienst in zonder te weten dat ze aan elkaar zijn overgeleverd en krijgen onder andere te maken met een sneeuwstorm, ontsnapte rendieren en een gospelkoor. Er komt zelfs een kerstman bij kijken. Alle vier ontdekken ze dat ze hetzelfde over het hoofd zien: om anderen lief te hebben, moet je eerst van jezelf houden. Eerste Hulp bij Kerst is vanaf 6 december te zien bij Videoland.

Dashing Through the Snow

Wat hebben 2 Fast 2 Furious en Fear Factor met elkaar gemeen? Ludacris! Ook in de nieuwe fantasiekerstfilm Dashing Through the Snow speelt hij een hoofdrol, samen met komiek Kevin Hart. Het is een grappig en ontroerend verhaal over een maatschappelijk werker die bij de politie van Atlanta werkt. Zijn dochter doet een poging om hem de vreugde en magie van het kerstseizoen weer te laten herinneren.

Family Switch

‌Ken jij 13 Going 30 nog, waarin de 13-jarige Jenna ervan droomt om 30 jaar te zijn en die wens uitkomt? Deze film lijkt er wel wat op. Opnieuw zien we Jennifer Garner in de hoofdrol, maar bij Family Switch wisselt haar hele gezin van lichaam met elkaar. Deze hilarische film is vanaf 30 november te zien op Netflix.

Wonka

‌Voor wie Sjakie en de Chocoladefabriek kent, is dit pure nostalgie. Wonka vertelt hoe Willy Wonka, gespeeld door Timothée Chalamet, de grote chocolademagnaat wordt. In deze fantasierijke film is Willy vastbesloten om de wereld steeds lekkerder te maken. Wonka is vanaf 13 december te zien in de bioscoop.

A Christmas Frequency

Last but not least, speciaal voor de Real Housewives of Beverly Hills-fans: A Christmas Frequency met Denise Richards. In deze romantische kerstfilm worstelt een jonge radiopresentatrice zowel privé als op werk. Brooke regelt live op de radio blind dates in een poging om de aftakelende show te redden, terwijl ze stiekem van haar man scheidt. Als ze per ongeluk verliefd wordt op één van de kandidaten van haar show, wordt het interessant. Nu te zien op Hulu en Apple TV.

Lees meer over
Kerstmis