JELIEMINEE

Familie Jelies geëmotioneerd door Een Huis Vol-primeur: 'Doet wat met ons'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© KRO-NCRVFamilie Jelies geëmotioneerd door Een Huis Vol-primeur: 'Doet wat met ons'
RTL

De familie Jelies, bekend van het programma 'Een Huis Vol', heeft naar eigen zeggen een emotionele dag achter de rug. Het gezin heeft namelijk een primeur te pakken: ze hebben al twee afleveringen van de emigratiespecial van 'Een Huis Vol' mogen zien.

"Natuurlijk komen met zulke beelden alle emoties weer boven"

Volgend jaar komt er een speciaal seizoen van Een Huis Vol. Hierin volgen we de familie Kraan en dus ook de familie Jelies tijdens hun emigratieavontuur. 'We hadden ook een lekker huildagje, omdat we gisteravond twee afleveringen hadden bekeken van Een Huis Vol. We hebben een beetje de primeur om vooruit te kijken wat jullie in januari gaan zien', schrijft het gezin op Instagram. 

Een Huis Vol-families Jelies en Kraan krijgen speciale serie rondom emigratie
Lees ook

Een Huis Vol-families Jelies en Kraan krijgen speciale serie rondom emigratie

Die afleveringen staan garant voor emotie. 'We hadden nu de afleveringen van afscheid nemen van familie en vrienden. Nou, dat doet wel wat met ons. Wij hebben het goed, maar natuurlijk komen met zulke beelden alle emoties weer boven', pent de familie. 

Gelukkig is het gemis niet van lange duur. 'We kijken er wel erg naar uit om in december weer te kunnen knuffelen met familie en vrienden.' Ook geeft de familie een update vanuit Spanje. 'Langzaamaan vinden we echt onze draai hier en krijgen we weer ritme en structuur in de dagelijkse bezigheden.' 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De special is volgend jaar te zien op NPO 1 en NPO Start.

Lees meer over
Familie JeliesEen Huis Vol