EEN HUIS MINDER VOL

Oudste zoon familie Cudogham uit Een Huis Vol gaat het huis uit: 'Nu al empty nest syndrome'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Stijn GhijsenOudste zoon familie Cudogham uit Een Huis Vol gaat het huis uit: 'Nu al empty nest syndrome'
RTL

De familie Cudogham uit 'Een Huis Vol' hoeft binnenkort een mondje minder te voeden. Oudste zoon Jazz gaat namelijk het huis uit, dat vertelt de familie op de website van het programma.

"Gelukkig heb ik er nog zes, maar het zal nooit meer zo zijn als het was"

De 21-jarige Jazz is het eerste kind van het gezin dat het warme nest verlaat. "Ach, wat heerlijk voor die jongen", zegt vader Iven op de website van Een Huis Vol. "Ik gun het hem zo. Ik vind het heel normaal dat je op een bepaalde leeftijd die stap wil zetten, afgezien van of dat kan of niet. Het lijkt me gezond dat je op een gegeven moment gewoon je eigen leven wil leiden."

Cynthia van familie Cudogham uit Een Huis Vol deelt emotioneel bericht over overleden vader
Lees ook

Cynthia van familie Cudogham uit Een Huis Vol deelt emotioneel bericht over overleden vader

Iven is er in eerste instantie niet mee eens. "Eerst was ik erop tegen, omdat ik vond dat 'ie eerst hier in huis moest laten zien dat hij er klaar voor was, maar nu denk ik daar anders over. Hij leert vanzelf op eigen benen te staan."

Moeder Cynthia heeft het er nog wel moeilijk mee. "Ik heb nu al empty nest syndrome", vertelt ze. "Gelukkig heb ik er nog zes, maar het zal nooit meer zo zijn als het was. Dat is wel een dingetje." Toch weet ze dat dit goed zal zijn voor de familie. "Het is ook gezond, en onze band wordt er denk ik alleen maar beter van. Als hij dan een keer bij ons komt eten, gaat het namelijk niet over een rommelige kamer, dan is alles gewoon leuk."

Vader Iven heeft onlangs voor de Kinderboekenweek een liedje gezongen met dochter Twiggy. Je ziet er meer over in onderstaande video. 

Lees meer over
Een Huis Vol