ALLES VOOR HET GOEDE DOEL

Bridget Maasland doet boekje open over bedrag dat ze voor Playboy-shoot kreeg

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP Bridget Maasland doet boekje open over bedrag dat ze voor Playboy-shoot kreeg
RTL

Als Bridget Maasland (49) in 2006 voor 'Playboy' poseert, laat ze heel wat mannenharten sneller kloppen. Maar wat doet haar eigenlijk destijds beslissen om uit de kleren te gaan? En zou ze het nog een keer doen? Aran Bade (38) vraagt haar het hemd van het lijf in 'Aran on Tour'.

"Toen ben ik in Playboy gegaan en heb ik dat geld gedoneerd"

Aran begint het gesprek meteen met een dilemma: wat zou ze eerder doen, nog een seizoen van De Zwakste Schakel presenteren óf nog een keer in Playboy staan? Aran ziet het al helemaal zitten: "Dat zou nu wel kunnen met je prachtige killerbody, Judith Osborn heeft het ook gedaan." Bridget geeft echter aan dat ze het destijds doet met een specifiek doel voor ogen. "Ik heb het gedaan omdat we Katja vs. Bridget maakten en we moesten voor een goed doel zo veel mogelijk geld binnenhalen in een korte tijd."

Bridget Maasland wijst rol in Flodder af wegens verplichte metamorfose
Lees ook

Bridget Maasland wijst rol in Flodder af wegens verplichte metamorfose

Voor Bridget is het een reden om eindelijk werk te maken van iets wat ze al heel lang wil. "Toen dacht ik: ik start nu Dutchypuppy, mijn eigen goede doel voor verwaarloosde straathonden waar dan ook ter wereld. Als ik dat nu doe, heb ik een goed startkapitaal voor die stichting. En toen ben ik in Playboy gegaan en heb ik dat geld gedoneerd."

Aran kan het niet laten om nog even te vissen naar het bedrag dat ze destijds krijgt. "Dat was toen ongeveer 50.000 euro?" Bridget moet daarop lachen: "Nee, dat was meer. Dat waren echt goede tijden nog. Dat je met je blote poes voor de hondjes gaat poseren."

De grote vraag is nu natuurlijk: zou Bridget het nog een keer doen? Check de video van Aran on Tour voor het antwoord. 

Lees meer over
Bridget MaaslandAran on Tour