ROCKING AROUND THE CHRISTMAS STREAM

Hier kijk jij vanavond gratis naar het online concert van The Streamers

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© The Streamers/Bart HeemskerkHier kijk jij vanavond gratis naar het online concert van The Streamers
RTL

Het is Tweede Kerstdag. En of je nu gaat gourmetten, uit eten gaat of helemaal niks doet, The Streamers zorgen ervoor dat jouw dag muzikaal wordt afgesloten. Vanavond om 20.30 uur kun je live (en gratis) meegenieten met hun digitale concert vanuit de Winter Efteling.

Tickets hoef je voor het concert niet te kopen, maar je moet wel een 'livestreamticket' bestellen via de website van The Streamers. Als je op de website je gegevens invult, krijg je een link naar het concert in de mail. Het concert kun je dan in je webbrowser bekijken, maar natuurlijk ook op je televisie. Gebruik daarvoor Airplay, een Chromecast of een ouderwetse kabel van je laptop naar je televisie.

De tickets zijn in principe gratis, maar je kunt ervoor kiezen een donatie te doen aan War Child. Dit kan tijdens het bestellen van je ticket, maar ook nog tijdens het concert. De gelegenheidsband wil iedereen namelijk een gezellige kerst bieden én geld inzamelen voor kinderen in oorlogsgebieden.

Guus Meeuwis licht tipje van de sluier op over kerstconcert The Streamers
Lees ook

Guus Meeuwis licht tipje van de sluier op over kerstconcert The Streamers

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat The Streamers een gratis livestreamconcert geven. Het initiatief ontstond tijdens de coronalockdowns. Naar de livestreams in Carré, op Paleis Noordeinde, in De Kuip en de Efteling keken in totaal 7,5 miljoen mensen. Vorig jaar stond de groep ook drie keer in het Olympisch Stadion voor een 'normaal' concert, met publiek. Volgend jaar staan ze op 18 en 19 oktober in de GelreDome in Arnhem.

Lees meer over
The Streamers