GTSTOO SOON?

Kijkers GTST verdeeld over nieuwe soapromance

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLKijkers GTST verdeeld over nieuwe soapromance
RTL

Het liefdesleven van Julian (Cas Jansen, 46) houdt kijkers van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' flink bezig. De vonk tussen hem en Elisa (Jasmine Sendar, 46) is nu dan toch echt overgesprongen na zijn breuk met Saskia (Tamara Brinkman, 45). Maar of kijkers zo te spreken zijn over deze nieuwe romance?

"Elisa is meer iets voor Stefano"

De spanning tussen Julian en fysiotherapeut Elisa hangt al even in de lucht, zo weten kijkers. Eerder wordt namelijk zijn spontane kus met haar tijdens een potje poolen druk nabesproken. Sommige fans zijn geen, eh, fan van de verhaallijn die de makers Julian en Saskia toebedelen. Saskia die verliefd is op een of andere arts, Julian die de affectie bij een ander zoekt... 

GTST-fans gaan los over vreemdganger Julian: 'Wat doet hij?'
Lees ook

GTST-fans gaan los over vreemdganger Julian: 'Wat doet hij?'

Nu Saskia toch echt voor de liefde naar Duitsland is vertrokken, gunnen de scriptschrijvers Cas Jansen een nieuwe soapliefde. Zijn personage heeft het toch echt meer dan gezellig met Elisa, die eerder ook al een fling met Jonathan (Thijs Boermans) lijkt te hebben.  

Op social media polst de serie zelf de reacties op het mogelijke nieuwe koppel: 'Leuk of toch te snel?' Veel kijkers gunnen Julian een nieuwe liefde in zijn leven. 'Snel maar heel leuk om hem weer vrolijk te zien. Lekker genieten van dit onverwacht snelle geluk!' klinkt het. Tegengeluid is er zeker ook: 'Nee die passen totaal niet bij elkaar.' En een andere kijker hoopt dat er iets opbloeit tussen Elisa en een ander GTST-personage: 'Elisa is meer iets voor Stefano.' 

Gaat het echt iets worden tussen Julian en Elisa, waarmee de twee acteurs dus een nieuwe verhaallijn in de serie inslaan? En gaat de komst van Jasmines dochter misschien van grote invloed zijn? GTST is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4 en vooruit te kijken bij Videoland.

Tamara Brinkman legt uit waarom ze GTST heeft verlaten: 

Lees meer over
Cas JansenJasmine SendarTamara BrinkmanGTST