SPIRUWALITEIT

Claudia uit B&B Vol Liefde schreeuwt liefdesgeluk van de daken: 'Nooit gedacht'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLClaudia uit B&B Vol Liefde schreeuwt liefdesgeluk van de daken: 'Nooit gedacht'
RTL

Ondanks Claudia tijdens haar deelname aan 'B&B Vol Liefde' geen romantische klik voelde met een ander, heeft ze na het programma toch de liefde kunnen vinden. Eerder maakte ze al bekend dat ze een relatie heeft met William. Naast de liefde vond ze ook vriendschappen en groei. 'Nooit gedacht dat ik zo dit jaar zou eindigen,' pent ze onder een collage op haar Instagram.

"Ik kreeg echt mijn zelfliefde helemaal terug en een paar weken later ontmoette ik William, mijn tweede echte liefde in mijn leven."

'Wat een prachtig jaar heb ik achter de rug', begint ze haar bericht. De B&B-deelneemster had nooit gedacht dat haar jaar zo goed zou eindigen. 'Maar dat is ook de kracht en vertrouwen in het loslaten en accepteren geweest hoe ik in het leven sta.'

Van liefde vinden tot nieuwe vriendschappen en groei. Zo geeft ze aan dat ze dankbaar is voor alle 'mooie mensen' en ervaringen. Haar dank gaat uit naar haar zus, zoon, William en vrienden. Maar ook de makers van het programma en Bram Krikke benoemt ze in haar bericht. 'Dan de opnames ppffff wat heftig in het begin was, werd uiteindelijk alles wat ik maar gewenst had.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Claudia uit B&B Vol Liefde duikt op in Hotel Hollandia
Lees ook

Claudia uit B&B Vol Liefde duikt op in Hotel Hollandia

Terug in Nederland vond ze zelfliefde en ontmoette ze William. 'Ik kreeg echt mijn zelfliefde helemaal terug en een paar weken later ontmoette ik William, mijn tweede echte liefde in mijn leven, samen de groei in, leren van elkaar en vooral de liefde toelaten en ervan genieten.' Verder spreekt ze haar dank uit voor de reactie van mensen en de 'vele prachtige interviews'. 'En Harold was er als engel op mijn schouder', zegt ze over haar vorige man die in 2021 kwam te overlijden.

Wat betreft haar plannen voor het nieuwe jaar heeft ze behoorlijk wat in petto. Zo wil ze zich inzetten als therapeut en masseur, wil ze 'geluks- en levenslessen' geven en retraites. Tot slot is ze bezig met het schrijven van een boek genaamd 'Spiri Langkous'. 

Lees meer over
B&B Vol liefde