EMMA FOR PRESIDENT

Emma Heesters bezorgt juryleden Stars On Stage kippenvel: ‘Echt genieten’

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLEmma Heesters bezorgt juryleden Stars On Stage kippenvel: ‘Echt genieten’
RTL

In de nieuwste aflevering van ‘Stars On Stage’ gaan zeven BN’ers opnieuw de strijd met elkaar aan in een voor hen onbekende wereld, namelijk de musicalwereld. En dat blijkt moeilijker dan gedacht, behalve voor Emma Heesters (27). De zangeres weet met haar acteerskills veel indruk te maken op de juryleden van het programma.

"Ze knalt van het podium af"

Nadat Emma vorige week van de recensenten al te horen heeft gekregen dat ze zo’n prachtige stem heeft, is er ook voor haar nog werk aan de winkel. Een musicalactrice moet niet alleen kunnen zingen, maar ook kunnen acteren én dansen. En dat dansen gaat Emma al behoorlijk goed af. "Ik vond het zo leuk. Lekker dansen en zingen, dus voor mij was het echt geslaagd", vertelt ze in de kleedkamer van Stars On Stage.

Het is al jaren een meisjesdroom van Emma om te stralen in het theater. "Het is best wel lekker om even een andere rol te hebben en je daar een soort van in te verliezen."

Emma Heesters brengt voorlopig alleen Nederlandstalige muziek uit
Lees ook

Emma Heesters brengt voorlopig alleen Nederlandstalige muziek uit

Deze week zingt Emma het nummer 'Don’t Cry For Me Argentina' uit de musical Evita. De musical gaat over het leven van de voormalige Argentijnse first lady Eva Perón. In de Nederlandse vertaling van de musical wordt deze rol vertolkt door Brigitte Heitzer, en laat zij nou net deze week gastrecensent zijn bij Stars On Stage

Hoewel Emma de recensenten vorige week al omverblaast met haar stem en dansmoves, heeft spelcoach Matthijs Pater nog wel zijn bedenkingen bij haar acteerkwaliteiten. Hij vraagt zich af of ze ook daadwerkelijk het verhaal van de musical Evita kan vertellen met het welbekende nummer, waarin Eva met een speech een poging doet om het volk voor zich te winnen.

Eenmaal op het podium blijkt ook het vertellen van een verhaal geen enkel probleem te zijn voor Emma. Ze weet de hele studio van haar acteertalent te overtuigen en krijgt van de recensenten een mooie beoordeling. "Ik zat te genieten. Ik had ook echt kippenvel op een gegeven moment. Ik dacht echt: go Emma! Je deed het heel mooi en beheerst", vertelt Brigitte vol lof. Emma krijgt van alle recensenten vijf sterren en daarmee eindigt ze bovenaan in de ranking.

Helaas heeft Sylvia Geersen niet genoeg sterren weten te bemachtigen om door te gaan naar de volgende ronde. Zij moet afscheid nemen van haar collega's. 

Stars On Stage zie je iedere vrijdag om 20.00 bij RTL 4. 

Ben jij benieuwd hoe Sylvia terugkijkt op het avontuur? Je ziet het in Offstage, de aftertalk van het programma. 

Lees meer over
Emma HeestersStars On Stage