Maar hoe heet hij ook weer?

Secret Duets-partner Emma Heesters blijkt haar 'idool' uit tv-serie, maar hoe heet hij ook weer écht?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Secret Duets-partner Emma Heesters blijkt haar 'idool' uit tv-serie, maar hoe heet hij ook weer écht?
RTL

Emma Heesters (28) onthult in de nieuwste aflevering van 'Secret Duets' dat zij een ware superfan is van de welbekende televisieserie 'Voetbalvrouwen'. En laat nu nét Bas Muijs (47), die Italo speelde in de serie, haar duetpartner zijn. Emma kent als echte 'fangirl' alle namen van de personages uit de show, maar hoe heet Italo ook weer in het echt?

"Ik denk aan iemand die Italo in Voetbalvrouwen heeft gespeeld"

Emma’s zoektocht naar de identiteit van de secret singer begint door een kijkje te nemen in de kleedkamer van deze persoon. Hier treft Emma allerlei ansichtkaarten uit Spanje aan. Ook ziet de zangeres een voetbal met daarop een rode pumphak. Op basis hiervan heeft Emma een vermoeden om wie het gaat: "Ik zit nu te denken aan een voetbalvrouw die in Spanje heeft gewoond." Panellid Soy Kroon denkt door de hints echter dat de mysterieuze zanger(es) een actrice is die ooit opnames heeft gehad in het zonnige Spanje. 

April Darby vermoedt ook dat het om een actrice gaat. Haar gedachten gaan uit naar de serie Voetbalvrouwen. Bij het horen van de naam van deze serie begint Emma, die zelf ook voetbalvrouw is vanwege haar relatie met profvoetballer Wesley Hoedt, te glunderen. "Dat is écht mijn favoriete serie." Vol enthousiasme gaat Emma naar de muur toe om samen met haar anonieme duetpartner 'Hold Back The River' van James Bay te zingen. 

Emma Heesters onthult 'best vaak' vreemd te zijn gegaan in oude relatie
Lees ook

Emma Heesters onthult 'best vaak' vreemd te zijn gegaan in oude relatie

Tijdens de eerste ronde mag de secret singer slechts één hele zin zingen. Het panel ziet een schim van een douchende man die in een badkuip staat. Ondanks deze hint tasten Emma en de panelleden nog volledig in het duister. "Ik zit in de voetbalhoek, dus het kunnen voor mijn gevoel nog zo'n tweeduizend mensen zijn", verzucht de zangeres. De voetbalvrouw denkt alleen te kunnen horen dat haar secret singer 'géén professionele zanger is'. 

En die woorden komen hard aan bij Bas Muijs, die aan de andere kant van de wand staat. Tijdens de tweede ronde zet hij dan ook een tandje bij. En dat blijft niet onopgemerkt bij Emma. "Ik denk wel dat hij een beetje boos is dat ik heb gezegd dat hij geen professionele zanger is." April en Soy stemmen hier lachend mee in. 

Het panel heeft nog steeds geen idee van wie de mannelijke stem afkomstig is. "Ik heb wel het idee dat ik het hem goed ken", zegt Soy. Jamai helpt het drietal daarom een handje. “Met deze secret singer wil je wel een beschuitje eten”, geeft de presentator als extra hint weg. Die hint blijkt goud waard te zijn: alle panelleden denken nu te weten om wie het gaat. 

Toch vallen hun monden open van verbazing wanneer zij Bas uit de badkuip zien stappen. Emma heeft echter nog altijd geen idee is dat zij met een populaire soapie uit Goede Tijden, Slechte Tijden op het podium staat. Door de hint van Danny weet Emma inmiddels wél dat ze met een acteur staat te zingen. Hierdoor heeft zij een vermoeden om wie het gaat. "Ik denk aan iemand die Italo in Voetbalvrouwen heeft gespeeld", zegt Emma met lichte aarzeling in haar stem. Emma noemt nog de naam Bas, maar denkt eigenlijk dat hij zo niet heet. Daarom besluit ze uiteindelijk als antwoord 'Italo uit Voetbalvrouwen' te geven op de vraag wie de secret singer is.

Emma kan haar geluk niet op wanneer haar 'idool' uit Voetbalvrouwen inderdaad achter de wand vandaan komt. Zowel Emma als het panel is onder de indruk van Bas zijn zangkunsten.

De voetbal met de pump is uiteraard een hint naar de rol van Italo Ferrero in Voetbalvrouwen. Bas kroop maar al te graag in de huid van de agressieve voetballer, die nooit een blad voor de mond neemt. "Ik weet niet of het in deze tijd nog zou mogen", lacht de acteur. Toch hopen Emma en Bas beiden nog op een comeback van de ooit zo succesvolle serie. 

Emma heeft weliswaar de naam Bas Muijs niet genoemd, toch krijgt zij van Bas de volle vijf punten voor het raden van Italo. Soy, April en Danny zijn er allemaal niet in geslaagd om de juiste naam op te schrijven.

Secret Duets zie je iedere donderdag om 20.30 uur bij RTL 4. 

Lees meer over
Emma HeestersBas MuijsSecret Duets