DE TOCHT VAN BED NAAR THEATER

Musical De Tocht speelt eenmalig om 06.00 uur 's ochtends om déze reden

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Musical De Tocht speelt eenmalig om 06.00 uur 's ochtends om déze reden
RTL

De cast van de musical 'De Tocht' speelt op woensdagochtend 21 februari eenmalig een speciale ochtendvoorstelling. De deuren van de foyer openen om 05.00 uur, dezelfde tijd waarop de echte Elfstedentocht van start gaat als die ooit weer wordt gehouden. De voorstelling start om 06.00 uur.

"We willen de magie doorgeven aan de volgende generatie en die magie wordt nog eens extra versterkt door de show 's ochtends vroeg te spelen"

"We willen de magie doorgeven aan de volgende generatie en die magie wordt nog eens extra versterkt door de show 's ochtends vroeg te spelen. Het maakt de elfstedenbeleving compleet en de ervaring onvergetelijk", zegt artistiek directeur Madelène van Beuzekom in een persverklaring.

Bertrie Wierenga scoort hoofdrol in musical De Tocht
Lees ook

Bertrie Wierenga scoort hoofdrol in musical De Tocht

De Tocht vertelt het verhaal van vijf jeugdvrienden die, toen ze jong waren, een pact sloten om samen de Elfstedentocht uit te rijden. In de musical zijn onder anderen Nandi van Beurden, Wolter Weulink en Theo Martijn Wever te zien.

Ochtendmensen opgelet: tickets voor de vroege voorstelling zijn nog te koop. Een voorproefje van de musical zie je hieronder.