ORANJEZONDAG

Hélène Hendriks gaat talkshow op zondagavond presenteren

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
Hélène Hendriks gaat talkshow op zondagavond presenteren
RTL

Hélène Hendriks (43) presenteert vanaf zondag 10 maart elf zondagen op rij een nieuwe talkshow, genaamd 'De Oranjezondag'. Dat nieuws deelt de presentatrice vrijdagavond in de SBS-talkshow 'Vandaag Inside'.

Hélène ontvangt wekelijks wisselende gasten. Met hen spreekt zij over de actualiteit. De Oranjezondag is wekelijks om 21.30 uur te zien. Iedere aflevering duurt een uur. "Er is weinig oranje aan", zegt ze refererend aan de naam. "Maar dat maakt helemaal niet uit."

"Ik ben wel benieuwd of het gaat lopen, die zondag"

De presentatrice zegt 'wel benieuwd' te zijn of het gaat lopen, 'die zondag'. Johan Derksen zei aan tafel daar geen twijfels over te hebben. "Jij hebt het succes aan je billetjes hangen", aldus de analist. Ook René van der Gijp heeft er vertrouwen in: "Natuurlijk gaat dat lopen."

Op SBS6 presenteerde Hélène eerder al de talkshows De Oranjezomer en De Oranjewinter. Met beide shows was zij op werkdagen te zien. De Oranjezomer was vorig jaar genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Hoewel zij die prijs niet won, ging ze er wel vandoor met de Televizier-Ring Presentator.

Hélène Hendriks blijft in Nederland voor olympische editie Oranjezomer
Lees ook

Hélène Hendriks blijft in Nederland voor olympische editie Oranjezomer

Na de weken dat Hélène De Oranjezondag presenteert, neemt zij een aantal weken de honneurs waar op de plek van Vandaag Inside. In die weken hebben Wilfred, René en Johan pauze.

Lees meer over
Hélène Hendriks