'DUBBEL GEVOEL'

Carla deelt verdrietig nieuws na exit Heel Holland Bakt

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Omroep MAXCarla deelt verdrietig nieuws na exit Heel Holland Bakt
RTL

Kijkers van 'Heel Holland Bakt' zien zondagavond dat Carla de baktent moet verlaten. De pretletter van het seizoen laat nu weten met een 'dubbel gevoel' op haar deelname terug te kijken.

"Mijn moeder heeft het laatste stukje niet meegekregen"

Carla is met haar Haagse tongval, grappen en grollen een opvallende deelnemer van het Heel Holland Bakt-seizoen. Ondertussen spelen er verdrietige ontwikkelingen in haar privéleven. "Mijn moeder heeft het laatste stukje niet meegekregen, omdat zij overleed", deelt ze op de site van het programma. "Mijn moeder was gek op crostoli (gefrituurde pastareepjes, red.)", herinnert ze zich haar liefdevol.

Het verlies van haar moeder is niet Carla's enige zorg. "Verder zorg ik ook voor mijn dementerende vader. Ik kon daarom weinig oefenen." 

Opluchting bij kijkers Heel Holland Bakt: 'schreeuwlelijk' naar huis
Lees ook

Opluchting bij kijkers Heel Holland Bakt: 'schreeuwlelijk' naar huis

De amateurbakker blijkt over een grote mate van zelfreflectie te beschikken. "Ik ben erg chaotisch in de keuken, dat hebben de kijkers wel kunnen zien", geeft ze namelijk toe. Opvallend genoeg zegt ze cheesecakes 'al jaren' te bakken. "Helaas mislukte de cheesecake in de tent", blikt ze beteuterd terug op het misbaksel in haar laatste aflevering.

Hoe gaat het nu met Rutger, de allereerste winnaar van Heel Holland Bakt?

Lees meer over
Heel Holland Bakt