VAN DER MEIJ NIET GEZIEN

Jette van der Meij vertelt over haar toekomst in GTST

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJette van der Meij vertelt over haar toekomst in GTST
RTL

Jette van der Meij (69) is al zo lang in 'Goede Tijden, Slechte Tijden' te zien dat mensen haar soms eerder kennen als Laura Selmhorst dan onder haar echte naam. De actrice is met recht een steunpilaar van de langstlopende soapserie van Nederland te noemen. En als het aan Jette ligt, dan blijft ze nog wel even in het fictieve soapdorp Meerdijk rondlopen, vertelt ze in 'De Telegraaf'.

"Voorlopig ben ik nog een tijd te zien in GTST"

Dit jaar viert Jette haar zeventigste verjaardag, maar dat betekent allerminst dat ze denkt aan stoppen bij GTST. "Alles gaat een keer voorbij, dat weet ik ook, maar dat mag wat mij betreft nog wel even duren."

Recent is Jette voor opnames van GTST naar Curaçao afgereisd. "Het was hard werken, erg warm, maar ook heerlijk om gewoon eventjes de kou en regen in Nederland achter je te laten", zegt de actrice. 

Jette van der Meij krijgt veel reacties op heftige verhaallijn over parkinson in GTST
Lees ook

Jette van der Meij krijgt veel reacties op heftige verhaallijn over parkinson in GTST

Een week lang heeft Jette iedere ochtend om zeven uur gezwommen op het eiland om daarna haar scènes op te nemen. "Omdat de sfeer goed was, hebben we heel mooie dingen kunnen maken en zien", zegt ze.

Jette's personage Laura heeft in de soap te maken met de ziekte parkinson. In gesprek met RTL Boulevard vertelt de actrice eerder dat ze veel reacties heeft gekregen op deze heftige verhaallijn:

Lees meer over
Jette van der MeijGTST