VOL MOTIVATIE

Janneke Jelies van Een Huis Vol gooit roer om: 'Zwaar ongelukkig'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© KRO-NCRVJanneke Jelies van Een Huis Vol gooit roer om: 'Zwaar ongelukkig'
RTL

Janneke Jelies deelt vanuit Spanje een openhartig bericht met haar volgers. De 'Een Huis Vol'-ster, die momenteel in 'Een Huis Vol Emigreert' te zien is, geeft te kennen dat ze op gezondheidsvlak het roert omgooit na een periode waarin ze 'zwaar ongelukkig' is met zichzelf.

"Ik zag een vrouw die zwaar ongelukkig is met haarzelf"

'Degene die mij een beetje kent en ons al een tijdje volgt weet dat ik veel struggle met mijn gewicht en dat ik voor de zwangerschap van Johni veel afgevallen was', aldus Janneke. 'En na de zwangerschap van Harrie ben ik toen ook een keer 35 kilo afgevallen. Maar bij elke zwangerschap zat het er gewoon weer aan.' 

De beelden van Een Huis Vol Emigreert bleken confronterend voor de moeder van negen kinderen. 'Het enige wat ik zag was vooral een ongezonde vrouw die echt gelukkig is met haar gezin en met wat we nu allemaal doen, maar zwaar ongelukkig is met haarzelf. Dus vanaf toen [heb ik] besloten: die knop moest om.'  

 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kijkers Een Huis Vol emigreert zien emigratie van familie Jelies nu al somber in
Lees ook

Kijkers Een Huis Vol emigreert zien emigratie van familie Jelies nu al somber in

Janneke denkt dat de oorzaak van haar overgewicht een combinatie is van aanleg en 'ieder pondje gaat door het mondje'. 'En de één is een stresseter en de ander valt juist heel veel af van stress', zo vult ze aan over de zorgen die hun emigratie met zich mee brengen. 

Enfin, Janneke wil weer lekker in haar vel zitten en afvallen. Daarom is ze samen met dochter Jennie aan het gezond eten en sporten geslagen. Dat gaat al 'aardig goed' onder begeleiding van een coach. 'Zou er nog wel meer af willen, maar dat komt nog wel.' De realityster belooft haar volgers op de hoogte te houden van haar afvalavontuur. Net zoals ze doet over haar zakelijke avontuur met Johan: 

Lees meer over
Een Huis Vol