Droom die uitkomt

HHB-winnares verzorgde taart voor peperdure bruiloft met Rihanna

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP HHB-winnares verzorgde taart voor peperdure bruiloft met Rihanna
RTL

Sinds ze het in 2023 tot winnaar van 'Heel Holland Bakt' heeft geschopt, gaat het Mercedes Roggen voor de wind. Ze heeft nu zelfs zoete lekkernijen mogen maken voor het extravagante 'pre-huwelijksfeest' van Anant Ambani (28), de zoon van de rijkste man van Azië.

"Het is er een voor in de boeken"

Het gaat hier niet om zomaar een feestje, want Mukesh Ambani, de vader van Anant, heeft zijn geld flink laten rollen. Hij is de baas van Reliance Industries, het grootste bedrijf van India. Met een vermogen van 116 miljard dollar (omgerekend 107 miljard euro) is hij volgens Forbes de op negen na rijkste man ter wereld. Je begrijpt, kosten noch moeite worden gespaard voor dit feestje. 

Rihanna en Mark Zuckerberg op bruiloft van schatrijk stel in India
Lees ook

Rihanna en Mark Zuckerberg op bruiloft van schatrijk stel in India

Als openingsact lieten ze niemand minder dan Rihanna invliegen, die een spetterende show gaf. Ook Mercedes, in Nederland bekend van haar deelname aan Heel Holland Bakt, was aanwezig. Ze laat op Instagram weten dat ze deze party mocht ‘crashen’, omdat ze zelf ook een bijdrage aan het feest heeft geleverd. 

Zij maakte gebak en andere zoete traktaties, die ze op de beelden laat zien. Deze klus betekent nogal wat voor haar, omdat bekende gasten zoals Mark Zuckerberg en Ivanka Trump van haar gebakjes hebben gesnoept. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Mercedes kan nog steeds niet geloven wat er allemaal is gebeurd de afgelopen dagen. 'Wat een ervaring', schrijft ze bij de video. 'Afgelopen dagen heb ik mijn ogen uitgekeken, uiteraard op dit event zelf, naar de mensen die er rondliepen, maar ook op hoe het er achter de schermen aan toegaat. Dank voor deze prachtige ervaring! Het is er één voor in de boeken. Nu weer terug in de realiteit.'

Lees meer over
Heel Holland Bakt