Came in like a wrecking ball

Familiedrama! Moeder Miley Cyrus pikte vriendje van dochter Noah in

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesFamiliedrama! Moeder Miley Cyrus pikte vriendje van dochter Noah in
RTL

Er is al een hele tijd ruzie in de familie Cyrus en dat zou alles te maken hebben met de huidige echtgenoot van Tish (56), de moeder van Miley Cyrus (31). Haar kersverse hubby zou namelijk een oude scharrel van haar 24-jarige dochter Noah zijn.

"Noah is radeloos, omdat Tish Dominic van haar heeft gestolen"

Vorig jaar trouwde Tish met Prison Break-acteur Dominic Purcell. De bruiloft vond plaats in de achtertuin van Miley. Opvallend was dat Tish' zoon Braison en dochter Noah beiden afwezig waren op de bruiloft. Dit zou alles te maken hebben met een familieruzie. Volgens een bron zou Noah namelijk een romance hebben gehad met de huidige echtgenoot van haar moeder. Braison steunt zijn zusje in dit familiedrama.

Aan Daily Mail vertelt de bron meer over de ruzie: "Noah was met Dominic aan het daten toen Tish achter hem aanging." Volgens deze insider zou er sprake zijn van een heftig conflict tussen de moeder en dochter. "De onrust tussen Noah en Tish gaat veel verder dan mensen denken. Noah is radeloos, omdat Tish Dominic van haar heeft gestolen."

Miley Cyrus en peettante Dolly Parton steken hit Wrecking Ball in nieuw jasje
Lees ook

Miley Cyrus en peettante Dolly Parton steken hit Wrecking Ball in nieuw jasje

Tish schijnt zelfs maatregelen te hebben genomen voor haar bruiloft met Dominic. Zo zou ze beveiliging hebben ingeschakeld om er voor te zorgen dat haar dochter het feestje niet zou crashen

Volgens een bron van People zou Miley hier destijds 'echt niets' van af hebben geweten. "Ze vindt het een rare situatie en dat heeft ze ook te kennen gegeven. Maar ze wil dat haar moeder gelukkig is", zegt de bron over de situatie. 

Een bron van US Weekly verklaart echter iets heel anders: "Miley wist het wel degelijk. Ze wilde graag buiten dit hele drama blijven, maar de sterke band met haar moeder won. Ze is er kapot van dat haar familie uit elkaar is gevallen."

Ondanks de ruzie met haar moeder gaat het nu op liefdesgebied wel weer goed met Noah. Ze is momenteel verloofd met een mode-ontwerper genaamd Pinkus. 

Lees meer over
Miley Cyrus