Stiff Person Syndrome Awareness Day

Céline Dion vindt diagnose SPS 'een van de moeilijkste dingen' in haar leven

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© X - Olympic GamesCéline Dion vindt diagnose SPS 'een van de moeilijkste dingen' in haar leven
RTL

Céline Dion (55) poseert, naar aanleiding van het International Stiff Person Syndrome Awareness Day, met haar drie zonen op Instagram. Ze vertelt in het bericht onder de foto dat haar diagnose veel impact heeft op haar leven en ze ooit weer hoopt op het podium te kunnen staan.

"Ik blijf vastbesloten om op een dag weer het podium op te gaan"

In de herfst van 2022 krijgt Céline Dion de diagnose Stiff Person Syndrome. Dit is een zeldzame neurologische aandoening, waarbij patiënten last krijgen van stijfheid in het hele lichaam en pijnlijke spierspasmen. 'Proberen deze auto-immuunziekte te overwinnen is een van de moeilijkste ervaringen van mijn leven geweest', schrijft de zangeres op Instagram.

Ondanks dat haar er nog niet echt op vooruit gaat, is Céline vastbesloten om ooit weer terug het podium op te gaan. 'Ik blijf vastbesloten om op een dag weer het podium op te gaan en een zo normaal mogelijk leven te leiden.' Ze is enorm dankbaar voor de liefde en steun die ze krijgt van haar kinderen, familie, team en al haar fans.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Céline Dion zorgt voor grote verrassing bij de Grammy's
Lees ook

Céline Dion zorgt voor grote verrassing bij de Grammy's

Ze sluit haar bericht af met een steunbetuiging voor alle mensen dezelfde diagnose. 'Ik wil mijn aanmoediging en steun betuigen aan iedereen over de hele wereld die getroffen is door SPS. Ik wil dat je weet dat je het kunt! We kunnen het!'

Vorige maand maakte Céline onverwacht haar opwachting bij de Grammy Awards waar ze de prijs voor het beste album mocht uitreiken. Haar aanwezigheid leverde de zangeres een groot applaus op. "Ik houd van jullie", zei ze tegen het publiek.

Lees meer over
Céline Dion