Farm my life

Esra van B&B Vol Liefde vindt boerderijleven 'loodzwaar' zonder Bram

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @esradekkerEsra van B&B Vol Liefde vindt boerderijleven 'loodzwaar' zonder Bram
RTL

In het laatste seizoen van 'B&B Vol Liefde' gaf Bram (31) een kijkje in het leven op de boerderij in Zweden. Het ontbrak hem alleen nog aan de liefde. Die vond hij na het programma bij Esra (22). Ze zijn nog steeds samen en Esra woont inmiddels bij Bram op de boerderij. Deze week moest ze het bedrijf alleen runnen en dat viel haar behoorlijk zwaar.

"Gast, ik heb zoveel respect voor jou gekregen. Wat is dit een kutwerk"

In de podcast Leven zonder stress is Bram te gast om te vertellen over zijn deelname aan B&B Vol Liefde en over zijn pas gelanceerde boek. Daarin geeft Bram aan dat het programma hem veel heeft gebracht, maar dat hij het herkend worden in Nederland na een paar dagen ook wel weer beu is. Over Esra is Bram alleen maar positief. Ze zijn erg gelukkig samen en Bram vertelt dat ze goed meedraait op de boerderij. Al valt dat haar soms zwaar.

Bram uit B&B Vol Liefde in nieuw boek openhartig over moeilijke jeugd
Lees ook

Bram uit B&B Vol Liefde in nieuw boek openhartig over moeilijke jeugd

Bram vervolgt dat hij voor de opnames van de podcast met Esra aan het appen was. Zij runt de boerderij deze week voor het eerst alleen en dat valt haar zwaarder dan gedacht. Zo citeert Bram zijn vriendin: "'Gast, ik heb zoveel respect voor jou gekregen. Wat is dit een kutwerk.'" Bram beaamt dat het inderdaad een zware klus is om de boerderij te onderhouden, omdat er vaak onverwachte dingen gebeuren. "Denk aan schapen die ontsnappen of muizen die ineens in de kasten zitten."

Esra kan niet wachten totdat Bram weer thuiskomt van zijn werktrip naar Nederland. "'Ik vind het runnen van de boerderij echt loodzwaar'", citeert hij opnieuw zijn vriendin. Bram was een aantal dagen in Nederland om onder andere over zijn boeklancering te praten die hij samen met een ghostwriter heeft geschreven. Het boek gaat over zijn jeugd en over de moeilijke band met zijn moeder.  

Bram vertelt over het openhartige boek over zijn jeugd: 

Lees meer over
B&B Vol liefde