Afscheid

Oudste dochter familie Jelies uit Een huis vol emigreert keert terug naar Nederland

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© KRO-NCRVOudste dochter familie Jelies uit Een huis vol emigreert keert terug naar Nederland
RTL

Op Instagram heeft de familie Jelies, bekend van 'Een huis vol emigreert', laten weten dat hun oudste dochter Jennie weer terug naar Nederland gaat. Jennie mist haar vrienden en vriendinnen op Urk enorm en heeft daarom besloten om Spanje te verlaten. Moeder Janneke (41) schrijft bij het bericht dat het een emotioneel moment is en dat ze haar ontzettend gaan missen.

"We hebben veel gepraat met z'n tweeën en ook gehuild"

Jennie keert voor drie maanden terug naar Nederland om daar te gaan werken op de Urkerboot. Bovendien is ze dan weer omringd met haar vriendengroep die ze in Spanje zo heeft gemist. Gelukkig is het afscheid niet voor lang, want over vier weken vliegt de rest van het gezin ook naar Nederland voor een vakantie. Janneke schrijft: 'Gelukkig één troost, we zien elkaar weer met vier weekjes. Ze vliegt samen met onze vrienden morgenochtend dus dat is ook heel fijn.'

Familie Jelies uit een Huis Vol verklapt nieuw zakelijk avontuur
Lees ook

Familie Jelies uit een Huis Vol verklapt nieuw zakelijk avontuur

Voor Janneke is het afscheid nemen van haar oudste dochter een pittige kluif. 'We hebben veel gepraat met z'n tweeën en ook gehuild.' Toch is ze er van overtuigd dat Jennie het naar haar zin gaat hebben in Nederland. Ze slaapt immers bij de broer van vader Johan en samen met haar nichtjes. Daarnaast weet ze hoeveel zin Jennie in het avontuur heeft en zullen de weken ongetwijfeld voorbij vliegen. Jennie was zelf eerder al openhartig over het missen van haar vrienden.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Niet alleen Jennies aanwezigheid, ook haar gezang zal gemist worden. Regelmatig verschenen er filmpjes op Instagram waarin Jennie bewees een gouden keeltje te hebben. Janneke laat weten dat ze veel zullen videobellen met hun dochter. 'Veel videobellen met elkaar en hoop dat onze Jennie vooral heel erg gaat genieten met de vriendenploeg.'

De familie Jelies zal niet te zien zijn in het tweede seizoen van Een huis vol emigreert. In de video hieronder geven zij daar tekst en uitleg over.

Lees meer over
Familie JeliesEen Huis Vol