Een buik vol

Familie Wildeman uit Een Huis Vol bedankt volgers voor berichtjes na aankondiging zwangerschap

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Stijn GhijsenFamilie Wildeman uit Een Huis Vol bedankt volgers voor berichtjes na aankondiging zwangerschap
RTL

De familie Wildeman, bekend van het programma 'Een Huis Vol', maakte dinsdag bekend in blijde verwachting te zijn van kindje nummer 8. Ouders Priscilla en Lukas kondigden de zwangerschap aan op hun Instagram-pagina met een filmpje van de echo. Het regende vervolgens felicitaties. Het gezin is overweldigd door de hoeveelheid reacties en bedankt alle volgers voor de lieve berichten.

"We zitten gewoon met tranen in onze ogen"

Op Instagram laat Priscilla namens de familie weten: 'We zitten gewoon met tranen in onze ogen. Wat zijn wij overweldigd door alle reacties op Instagram en Facebook'. Priscilla schrijft dat ze normaal gesproken iedereen persoonlijk had beantwoord, maar dat dat door de vele reacties nu onmogelijk is. Ze bedankt haar volgers voor alle felicitaties die zij en Lukas hebben mogen ontvangen. 'Jullie worden zeer gewaardeerd door het gezin, het doet ons goed om te zien dat er zoveel lieve mensen zijn die meeleven met ons.'

Priscilla en Lukas Wildeman uit Een Huis Vol verwachten achtste kindje
Lees ook

Priscilla en Lukas Wildeman uit Een Huis Vol verwachten achtste kindje

Ook onder deze post van de familie Wildeman zijn enkel positieve reacties te lezen. Zo schrijft een volger erg blij te zijn voor het gezin en dat het ze van harte gegund is. Iemand anders reageert: 'Heel erg dik verdiend.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De familie Wildeman is een samengesteld gezin. Priscilla is moeder van alle kinderen en vader Lukas is vader van de jongste twee. 

In het vorige seizoen van Een Huis Vol zong vader Iven uit de familie Cudogham samen met zijn dochter een nummer in voor de Kinderboekenweek. Bekijk de video hieronder. 

Lees meer over
familie WildemanEen Huis Vol