Toekomstplannen

Musical De Tocht krijgt wellicht een vervolg op eerste stuk

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMusical De Tocht krijgt wellicht een vervolg op eerste stuk
RTL

De musical 'De Tocht' beleeft zondag de laatste voorstelling in het Friso Theater in Leeuwarden, maar wellicht komt er een vervolg op het stuk. De producenten van 'De Tocht' zijn bezig met toekomstplannen, vertelt producente Madelène van Beuzekom tegen de 'Leeuwarder Courant'. "We hebben niet stilgezeten en zijn volop met de toekomst bezig geweest", aldus Madelène.

"Eerst gaan we met de oorspronkelijke cast en iedereen die heeft meegewerkt zondag een mooie punt zetten achter dit seizoen"

"De toekomstplannen die we hebben? Die zijn wellicht nog groter en mooier dan wat we nu al hebben neergezet", zegt de producente. Naar De Tocht kwamen bijna 300.000 bezoekers en op de Musical Awards in januari dit jaar werd het stuk door het publiek als beste gekozen.

De Tocht, Soldaat van Oranje en Mamma Mia! in race publieksprijs
Lees ook

De Tocht, Soldaat van Oranje en Mamma Mia! in race publieksprijs

De Tocht gaat over vijf jeugdvrienden die toen ze jong waren een pact sloten om samen de Elfstedentocht uit te rijden. Onder anderen Nandi van Beurden, Wolter Weulink en Theo Martijn Wever zijn in de voorstelling te zien.

Of De Tocht een vervolg krijgt, zegt Madelène nog niet. Wel deelt ze dat de organisatie nog niet vertrekt uit het Friso Theater. "Eerst gaan we met de oorspronkelijke cast en iedereen die heeft meegewerkt zondag een mooie punt zetten achter dit seizoen."