Fikse aantijgingen

Vader Miley Cyrus zou ex hebben geïsoleerd: 'Mocht nergens heen'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty Images Vader Miley Cyrus zou ex hebben geïsoleerd: 'Mocht nergens heen'
RTL

Sinds Billy Ray Cyrus (62) en Firerose (36) bekend hebben gemaakt te gaan scheiden, laten ze geen kans onbenut om elkaar zwart te maken. Firerose doet daar nu nog een schepje bovenop door een uitgebreid interview te geven aan 'Page Six' waarin ze fikse beschuldigingen uit richting de vader van Miley Cyrus (31).

"Als ik een sms moest sturen, moest ik hem eerst voorlezen om toestemming te krijgen"

Volgens Firerose was er in hun huwelijk sprake van 'systematische isolatie'. Billy Ray zou bezoekjes van haar familie en vrienden aan hun boerderij niet toestaan en haar hebben geïsoleerd van 'elke persoon' in haar leven. Firerose zou alleen nog maar contact mogen hebben met haar sponsor van de AA (Anonieme Alcoholisten). 

Billy Ray Cyrus vraagt na een jaar huwelijk scheiding aan wegens 'ongepast echtelijk gedrag'
Lees ook

Billy Ray Cyrus vraagt na een jaar huwelijk scheiding aan wegens 'ongepast echtelijk gedrag'

De controledrang van Billy Ray zou zelfs zo ver zijn gegaan, dat ze voor elke vorm van communicatie met dierbaren toestemming moest vragen. "Als ik een sms moest sturen, moest ik hem eerst voorlezen om toestemming te krijgen", zo beweert Firerose. "Hetzelfde gold voor e-mails." Ook zou ze geen auto in haar bezit mogen hebben en waren bezoekjes aan dierbaren uit den boze. 

"Billy had strenge regels", zo blikt ze terug. "Ik mocht geen auto hebben en mocht alleen naar de lokale chiropractor gaan en één keer per maand mijn nagels laten doen." Billy Ray lijkt alle beschuldigingen te ontkennen. Hij plaatste op dezelfde dag dat het interview werd gepubliceerd een Instagrampost waarin hij schreef: 'Fijne zondag allemaal! Ik geloof niet dat ik ooit het woord leugenaar zo vaak heb gehoord als op deze zondagochtend. Ik weet zeker dat de waarheid binnenkort naar buiten zal komen'. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Opvallend genoeg beschuldigt Billy Ray zijn ex van exact dezelfde dingen. In rechtbankpapieren die hij heeft ingediend beweert hij dat Firerose een heuse campagne heeft gevoerd om hem te isoleren van zijn familie. Ook zou hij van haar geen contact mogen hebben met één van zijn dochters. Het is niet duidelijk of het hierbij gaat om Miley Cyrus. Daarnaast zou Billy 'fysiek en verbaal' mishandeld zijn door Firerose.