No more Holidates

Emma Roberts onthult waarom ze niet meer met acteurs wil daten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPEmma Roberts onthult waarom ze niet meer met acteurs wil daten
RTL

Wat Emma Roberts (33) betreft, datet ze niet meer met mensen die in hetzelfde vak zitten als zijzelf. Dat zegt de actrice in gesprek met 'Flaunt'. Volgens Emma is het voor twee acteurs heel moeilijk om samen te zijn.

"Het is volgens mij erg moeilijk voor twee acteurs om samen te zijn"

"Op een dag werd ik wakker en wilde ik niet meer met andere acteurs daten", vertelt Emma. "Het is volgens mij erg moeilijk voor twee acteurs om samen te zijn. Ik probeer te bedenken of ik het mensen met succes heb zien doen."

Zelf heeft Emma meerdere relaties gehad met acteurs, waaronder een jarenlange knipperlichtrelatie met Evan Peters. Die liefde begon in 2012, maar strandde in 2019 definitief. Het stel was zelfs even verloofd.

Emma Roberts komt op voor nepobaby's: 'Totaal niet makkelijk'
Lees ook

Emma Roberts komt op voor nepobaby's: 'Totaal niet makkelijk'

Kort daarna had Emma een relatie met Garrett Hedlund. Het stel kreeg in december 2020 hun zoontje Rhodes, maar in 2022 gingen de twee uit elkaar.

"De acteurs met wie ik ben geweest, zijn ook method-acteurs", vervolgt Emma. "En dat is iets wat het volgens mij buitengewoon moeilijk maakt om een relatie te hebben. Ten minste, voor mij", aldus de actrice. Methodacting is een manier of techniek van acteren waarbij de acteur zijn eigen ervaringen gebruikt om een karakter zo goed mogelijk weer te geven. De acteur maakt daarbij gebruik van zijn eigen herinneringen en emoties.

Lees meer over
Emma Roberts