Uniek duo

Joost Klein brengt lied uit met Finse Käärijä

Door ANP / RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJoost Klein brengt lied uit met Finse Käärijä
RTL

Joost Klein (26) heeft rond middernacht een nummer uitgebracht samen met de Finse zanger Käärijä (30). Het lied heet 'TRAFIK!'.

"New", schrijft Joost bij een screenshot van zijn telefoonscherm, waarop onder meer de naam van het lied op Spotify te zien is.

De twee oud-songfestivaldeelnemers hebben een goede band met elkaar. Eerder werd al gedacht dat Käärijä als verrassingsact in het Songfestivaloptreden van Joost zou verschijnen. 

Käärijä deed in 2023 voor Finland mee aan het Eurovisie Songefstival en werd toen tweede. Na de diskwalificatie van Joost in Malmö dit jaar deelde Käärijä een gebroken hartje op social media. 

Joost Klein volgende editie Songfestival weer welkom van EBU
Lees ook

Joost Klein volgende editie Songfestival weer welkom van EBU

Hoewel Joost nog altijd geen interviews geeft over wat er precies is gebeurd tijdens het Eurovisie Songfestival, pakt hij wel z'n moment door gewoon met veel nieuwe muziek te komen. Na het nummer Luchtballon kwam hij onlangs ook nog met de nummers Fussball en The Bird Song. Die laatste blijkt Joost vorig jaar ook te hebben ingezonden voor het Songfestival. Maar zijn het net zulke potentiële hits als Europapa?

Lees meer over
Joost Klein