Een boek vol

Cynthia en Iven Cudogham van Een Huis Vol gaan een boek schrijven

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Stijn GhijsenCynthia en Iven Cudogham van Een Huis Vol gaan een boek schrijven
RTL

De familie Cudogham kennen we natuurlijk van 'Een Huis Vol', het populaire tv-programma waarin kijkers een kijkje krijgen in hun dagelijkse leven met zeven kinderen. Er gebeurt zoveel meer in het leven dan we zien op televisie, dat de familie heeft besloten een boek te schrijven.

"Heel bijzonder om dit samen te mogen beleven"

Met het nieuwe seizoen van Een Huis Vol voor de deur, heeft het gezin iets leuks in petto voor hun fans. Moeder Cynthia en vader Iven kondigen op Instagram groots aan dat ze een boek gaan schrijven over het leven met zeven kinderen. 

In de video is te zien hoe het koppel onder het genot van een glaasje bubbels het contract bij de uitgeverij ondertekent. 'Toen we benaderd werden om dit boek te schrijven, was mijn reactie: leuk, let's go en dat van Cynthia: uh, nee', schrijft Iven onder de video. Hij geeft toe dat de twee enorme tegenpolen zijn, maar dat maakt hen 'complementair aan elkaar'. 'Juist dat het soms schuurt, frustreert, emotioneert en we samen daardoor lol beleven, maakt dat je voelt dat je leeft. Samen leeft.'

Zoon van familie Cudogham uit Een Huis Vol ontvangt slecht nieuws
Lees ook

Zoon van familie Cudogham uit Een Huis Vol ontvangt slecht nieuws

Het lijkt erop dat Cynthia inmiddels helemaal om is, want het boek komt er definitief. 'Hoe cool is het dat we ter ere van ons 30 jaar samenzijn dit boek zelf mogen schrijven. Heel bijzonder om dit samen te mogen beleven en dit met jullie mogen delen.' Het boek van de Cudoghams belooft een persoonlijke en eerlijke inkijk te geven in hun leven.

De familie Jelies, die we ook kennen uit Een Huis Vol, kondigde eerder ook aan een boek uit te brengen, geschreven door Micha Jacobs. Een volger vraagt zich op Instagram af of er ook een schrijver betrokken is bij het boek van de Cudoghams. Iven antwoordt dat Cynthia en hij het boek zelf gaan schrijven. Er is dus geen externe schrijver aan hun project verbonden, wat het boek extra persoonlijk maakt.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het boek van de familie Cudogham verschijnt in het voorjaar van 2025. Dat duurt nog even, maar vanaf maandag 19 augustus kun je elke werkdag rond 19.00 uur op NPO 1 de avonturen van de Cudoghams volgen in het nieuwe seizoen van Een Huis Vol. 

Hoe gaat het grote gezin om met de bekendheid? Dat vertellen ze in onderstaande video.

Lees meer over
Een Huis Vol