Spoiler alert!

RTL reageert op voorbarige uitspraken René uit B&B Vol Liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLRTL reageert op voorbarige uitspraken René uit B&B Vol Liefde
RTL

RTL heeft gereageerd op de uitspraken die René van 'B&B Vol Liefde' donderdag via Facebook deed. René liet weten de liefde bij een andere vrouw gevonden te hebben en verklapte daarmee het verloop van het tv-programma.

"Spoilers zijn natuurlijk nooit leuk voor de kijker"

RTL vindt het jammer dat René zijn verloop in het programma al bekend heeft gemaakt. "Maar we hebben het met hem besproken en geven het ook nog eens aan bij alle andere kandidaten", laat RTL weten aan RTL Boulevard.

RTL heeft wel aan René gevraagd om de betreffende post, waarin hij de spoiler geeft, te verwijderen. "Aangezien hij op de RTL-zenders nog te zien is, hebben we hem gevraagd de post te verwijderen, want spoilers zijn natuurlijk nooit leuk voor de kijker." Daar heeft René gehoor aan gegeven: hij heeft de post niet veel later verwijderd. 

René is na B&B Vol Liefde-avontuur met Iris 'tot over oren verliefd'
Lees ook

René is na B&B Vol Liefde-avontuur met Iris 'tot over oren verliefd'

René liet eerder vandaag weten dat hij een relatie heeft. 'Dat is gebeurd één week na mijn vertrek bij Iris', schrijft hij. 'We zijn verliefd tot over onze oren en genieten er met volle teugen van.' 

Hij omschrijft Tinie, zoals zijn vriendin heet, als een 'knappe, liefdevolle vrouw die mij wel te eten geeft'. Daarmee deelt hij een sneer uit aan Iris. René moest namelijk op zijn eerste ochtend bij haar zijn eigen ontbijt regelen.

René laat in zijn bericht nog even weten dat hij hoopt dat alle B&B-fans blij voor hem zijn. 

Lees meer over
B&B Vol liefde