Kusjes vragen

Realityster Malgosia komt met een plan naar Alberts kasteel: 'Ik ga hem zoenen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLRealityster Malgosia komt met een plan naar Alberts kasteel: 'Ik ga hem zoenen'
RTL

Bij Albert heeft Cupido in 'B&B Vol Liefde' niet raak geschoten bij de eerste vrouw die naar zijn Spaanse kasteel is gekomen. Met Marijke voelt hij geen match en zij voelt de klik ook niet. Gelukkig voor Albert staat er een wervelwind aan energie klaar om zijn hart wél een sprongetje te laten maken.

"Ik weet zeker dat als ik hem zou zoenen, hij me niet zou afwijzen"

Het was Marijke die het onvermijdelijke onderwerp dat er geen klik tussen haar en Albert was aansneed. Tot grote opluchting van de kasteeleigenaar, want hijzelf vindt dat maar moeilijk: zijn eerlijke gevoel delen. Marijke is nog niet koud weg, of de volgende bezoeker staat al op de stoep.

De van oorsprong Poolse Malgosia is namelijk naar Alberts flinke hotel afgereisd. In haar vaderland is ze naar eigen zeggen 'een beetje bekend', want daar is ze de ster in een realityshow over haar leven. De 50-jarige doet mee omdat de grootste droom van haar dochter is dat ze niet meer vrijgezel is. Malgosia heeft al bedacht hoe ze Albert gaat veroveren: ze is van plan om samen met hem onder een boom uit te rusten tijdens het joggen. "En dan ga ik hem zoenen." Gelukkig heeft Malgosia haar sportbeha meegenomen. "Want ik heb wel grote cup, dus ik moet goed gekleed zijn."

Albert omschrijft Malgosia direct als 'een zonnetje'. "Een mooie verschijning", zegt hij over haar. "Daar straalt een energie van uit. Hartstikke leuk." 

Ongemakkelijk diner voor Albert en Marijke: 'Zeg toch dat ik moe ben'
Lees ook

Ongemakkelijk diner voor Albert en Marijke: 'Zeg toch dat ik moe ben'

Malgosia deelt dat ze een hechte band heeft met haar dochter, die 23 jaar is. Dat hebben ze gemeen, want Albert is close met zijn dochters. "Ik ben op latere leeftijd vader geworden, dus mijn dochters zijn nu 5 en 7 jaar. Dat is heel speciaal." Hij reist vaak op en neer tussen Spanje en Nederland om zijn kinderen te zien.

Daarna wordt Malgosia's droom al snel werkelijkheid; Albert wil namelijk hardlopen. Ze ziet haar kans schoon om haar plannetje meteen tot uitvoering te brengen. "Is er een boompje waar we onder kunnen rusten?" vraagt ze hem nog. Als de twee een stukje hebben gerend en uiteindelijk gaan zitten onder een boom, blijft de verwachte zoen uit. "We waren heel dichtbij, je kunt het niet forceren. Ik weet zeker dat als ik hem zou zoenen, hij me niet zou afwijzen. Maar ik wil gewoon netjes blijven."

B&B Vol Liefde zie je iedere maandag tot en met donderdag om 20.30 uur bij RTL 4. Aflevering gemist of vooruitkijken? Dat kan bij Videoland.

Lees meer over
B&B Vol liefde