A New Day Has Come

Fans Céline Dion hebben hoge verwachtingen van optreden Olympische Spelen in Parijs

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFans Céline Dion hebben hoge verwachtingen van optreden Olympische Spelen in Parijs
RTL

De spanningen voor de fans van Céline Dion (56) stijgen met de minuut. Gisteren meldde de Amerikaanse entertainmentsite 'TMZ' namelijk dat zij hoogstwaarschijnlijk samen met Lady Gaga (38) gaat zingen tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen vanavond. Een bijzonder moment, omdat Céline al sinds 2020 niet meer heeft kunnen optreden vanwege het stiff-person-syndroom. Fans kunnen niet wachten en speculeren volop op sociale media.

"Ik ga huilen als ik Céline vanavond zie optreden"

Voornamelijk op het platform X zijn fans laaiend enthousiast over de aanwezigheid van Céline in Parijs. Donderdagavond arriveerde ze bij haar hotel en klom ze uit de auto om haar fans te begroeten. Op X regent het reacties van mensen die blij zijn om Céline weer in het openbaar te zien. Een fan schrijft: 'Céline Dion is op dit moment net een koningin.' Iemand anders laat weten: 'Ik ga huilen als ik Céline vanavond zie optreden.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Céline Dion-documentaire populairste ooit voor Prime Video
Lees ook

Céline Dion-documentaire populairste ooit voor Prime Video

Het zou niet de eerste keer zijn dat Céline optreedt tijdens een openingsceremonie van de Olympische Spelen. In 1996 mocht ze in Atlanta de openingsact verzorgen. Ze zong toen haar nummer 'The Power Of The Dream'. Dat optreden kun je hieronder terugzien.

Voor Céline zou het optreden van vanavond een ware comeback zijn. Sinds ze bekendmaakte aan het stiff-person-syndroom te lijden, heeft ze geen enkel optreden meer gedaan. Als gevolg daarvan cancelde ze haar wereldtour. In de documentaire I am: Céline Dion werd duidelijk hoe ernstig de stemproblematiek was van de zangeres. Door de aandoening is haar zenuwstelsel aangetast, waardoor willekeurige spieren blokkeren of in een pijnlijk spasme schieten. Hierdoor kon ze niet meer rekenen op haar zangstem. 

Vanavond om 19.30 uur begint de openingsceremonie van de Olympische Spelen, die te zien is op NPO 1. Of en welk nummer Céline Dion gaat zingen en of dit daadwerkelijk met Lady Gaga gaat zijn, is vooralsnog niet bevestigd.

Lees meer over
Céline DionLady GagaOlympische Spelen 2024