Opkrabbélen

Zieke Martijn Krabbé is weer aan het werk: 'Het gaat goed'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPZieke Martijn Krabbé is weer aan het werk: 'Het gaat goed'
RTL

Martijn Krabbé (56) is weer aan het werk. De presentator, die een vorm van kanker heeft, heeft onlangs een aflevering opgenomen van het RTL-programma 'Kopen zonder Kijken'.

"Hij laat er zelf niet heel veel over los"

"We hebben van de week een aflevering opgenomen waar Martijn bij was, dus het gaat goed", zegt zijn collega Bob Sikkes voor de camera van Shownieuws. De bouwkundige geeft verder geen details. "Hij laat er zelf niet heel veel over los en dat ga ik ook gewoon niet doen."

Zoon Martijn Krabbé geeft gezondheidsupdate over zieke vader
Lees ook

Zoon Martijn Krabbé geeft gezondheidsupdate over zieke vader

Bob vindt het fijn dat het 'best oké' gaat met Martijn. "Ik vond het heel bijzonder om hem te zien. Ik zie hem privé wel, dus dat is anders, maar dat ik hem weer op de vloer zag vond ik heel fijn."

Martijn vertelde in maart dat hij kanker heeft, maar deelde niet welke vorm. De presentator kwam in mei met een update over zijn gezondheid. Het lijkt erop 'dat ik vooralsnog veel geluk heb en eigenlijk dankbaar moet zijn', schreef hij toen op Instagram. 'Laat ik het zo zeggen; het had veel erger kunnen zijn. Maar het is nog te vroeg om te zeggen wat er nu eigenlijk aan de hand is. Mijn ziekte is mijn intimiteit op dit moment en dat blijft het liefst zo lang mogelijk. Ik hoop dat jullie dat begrijpen.'

Lees meer over
Martijn Krabbé