Sleutel tot succes

Prins Louis geeft grappig advies aan het Engelse voetbalteam

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesPrins Louis geeft grappig advies aan het Engelse voetbalteam
RTL

Met het EK voetbal voor de deur zijn alle teams klaar om te strijden. Prins William (41) bracht als groot voetbalfan een bezoek aan het Engelse elftal om hen een laatste duwtje in de rug te geven. Deze keer had hij bijzonder advies meegebracht van zijn jongste zoon, prins Louis (6).

"Misschien moeten jullie dit advies met een korreltje zout nemen"

In St George's Park National Football Centre ontmoette prins William de Engelse spelers nog vlak voordat ze naar Duitsland vertrekken. Daar sprak hij ook met bondscoach Gareth Southgate. Tijdens zijn bezoek deelde de prins een grappig advies dat hij die ochtend van zijn jongste zoon, prins Louis, had gekregen.

"Ik vroeg mijn kinderen wat ik tegen het team moest zeggen", vertelde William. "Het beste advies dat ik kreeg was om twee keer zo veel te eten als je normaal zou doen." Hij vervolgde lachend: "Ik zag al voor me hoe jullie met enorme buiken rondrennen op het veld, dus misschien moeten jullie dit advies met een korreltje zout nemen." Met dit interessante advies van prins Louis op zak gaat het Engelse team vol goede moed richting hun eerste wedstrijd tegen Servië. 

Kleine prins Louis krijgt megaduur cadeau van ome Harry
Lees ook

Kleine prins Louis krijgt megaduur cadeau van ome Harry

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Naast humor gaf prins William ook serieuze aanmoedigingen. Hij benadrukte hoe belangrijk het is voor het team om te spelen voor elkaar en voor het land. "Iedereen staat achter jullie", zei hij. Bovendien had William de eer om de shirts aan de spelers uit te delen, wat erg bijzonder was voor het team.

Het is geen geheim dat prins William een echte voetbalfan is. Hij bezoekt regelmatig wedstrijden, vaak samen met zijn oudste zoon, prins George. Vorige maand waren ze nog te zien bij een wedstrijd van hun favoriete club, Aston Villa. Of hij met George (of Louis) naar Duitsland zal reizen om Engeland aan te moedigen tijdens het EK, blijft nog een verrassing.

Lees meer over
Prins LouisEK voetbal