Vaderdag

Brits koningshuis deelt een nieuw kiekje van prins William met zijn kinderen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBrits koningshuis deelt een nieuw kiekje van prins William met zijn kinderen
RTL

Het Britse koningshuis heeft ter ere van Vaderdag een prachtig nieuw kiekje gedeeld van prins William (41) met zijn kinderen. De foto, gemaakt door niemand minder dan prinses Kate (42), toont een liefdevol moment op het strand.

"We love you, Papa. Happy Father’s Day."

Op de foto zien we prins William, die zijn armen om zijn drie kinderen, prins George (10), prinses Charlotte (9) en prins Louis (6), heeft geslagen. Het viertal staat met hun rug naar de camera, terwijl ze uitkijken over de zee. Deze hartverwarmende en intieme foto vangt de liefdevolle band tussen de Britse prins en zijn kinderen. "We love you, Papa. Happy Father’s Day", klinkt het bijschrift. 

Prinses Kate staat bekend om haar fotografische talenten. Deze Vaderdagfoto is daar weer een mooi voorbeeld van. Ze heeft een bijzonder moment vastgelegd dat ongetwijfeld de harten van veel royaltyfans zal raken.

Kate en Charles zochten elkaar op tijdens balkonscène: 'Naar elkaar gegroeid'
Lees ook

Kate en Charles zochten elkaar op tijdens balkonscène: 'Naar elkaar gegroeid'

Na een tijdelijk mediastilte vanwege de ziekte van prinses Kate deelt het koninklijk paar sinds een tijdje weer regelmatig persoonlijke foto's van hun gezinsleven.

Het is duidelijk dat prins William geniet van zijn rol als vader en dat hij een sterke, liefdevolle band heeft met zijn kinderen. Op een dag als Vaderdag is het dan ook een traditie om hier een foto van te delen. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Naast deze nieuwe Vaderdagfoto heeft prins William ook een schattige foto uit de oude doos gedeeld. Op deze nostalgische afbeelding zien we een jonge prins William die samen met zijn vader, koning Charles, aan het voetballen is in de tuin.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Prins WilliamPrins GeorgePrinses CharlottePrins LouisPrinses KateVaderdag