Extra uitzending

Stel je vragen over het noodpakket voor ondernemers aan minister Koolmees

Door RTL Z··Aangepast:
© ANP / RTL ZStel je vragen over het noodpakket voor ondernemers aan minister Koolmees
RTL

Minister Wouter Koolmees heeft de details onthuld van het noodpakket voor ondernemers die in de problemen zijn geraakt door de coronacrisis. In een extra uitzending gaat hij zoveel mogelijk van jullie vragen over de nieuwe regeling beantwoorden.

Met de tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Behoud van Werkgelegenheid, neemt de overheid een fors deel van de loonsom voor haar rekening, als bedrijven personeel niet of weinig meer kunnen laten werken. Daarmee moet gezorgd worden dat zoveel mogelijk banen behouden blijven. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het kan zijn dat de redactie van RTL Z je via de mail benadert om je vraag op video op te nemen. 

Donderdagavond om 19.50 uur geven we antwoord op zoveel mogelijk van jouw vragen over het noodpakket. Met in de studio dus minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en arbeidsrechtadvocaat Maarten van Gelderen.

De uitzending is live te volgen op RTL Z, en de sites, app en Facebook-pagina van RTL Z en RTL Nieuws.

Dagelijkse update

Wil jij iedere middag een selectie van het belangrijkste nieuws en de opvallendste verhalen in je mail? Meld je dan nu aan voor de dagelijkse update

Lees meer over
Wouter KoolmeesMinisterie van Sociale Zaken en WerkgelegenheidEconomieOndernemerszakenOndernemersMKBWerkgelegenheidWerknemers