'Pak rendement zonder de hele dag in het nieuws te zitten'

·Aangepast:
© RTL Z Beursspel'Pak rendement zonder de hele dag in het nieuws te zitten'
RTL Z Beursspel

Nieuw dit seizoen is de serie 'Hoe beleg je?' Beursexpert Janneke Willemse gaat langs bij finfluencers, influencers binnen de financiële wereld die hun beleggingskennis delen. Deze week stond Willemse op de stoep bij Renée Lamboo, founder van PorteRenee.

Renée Lamboo is een bekende in de financiële wereld. Sinds een aantal jaar runt ze PorteRenee, een platform met focus op geldzaken, van sparen tot beleggen. ​Hoe is ze met beleggen begonnen? Waarom is ze überhaupt met beleggen begonnen? Welke tips heeft ze voor beginnende beleggers? En heeft ze wel eens een beleggingsflater geslagen? Krijg handige tips die tijdens het RTL Z Beurspel goed van pas komen. 

Speel mee! Meld je hier aan

Inschrijven en meespelen is tijdens de volledige speelperiode van dinsdag 19 april t/m vrijdag 27 mei mogelijk. Na afloop van het RTL Z Beursspel blijft je portefeuille toegankelijk, waardoor je ook na die tijd kunt blijven oefenen met beleggen.

Speel het RTL Z Beursspel

In het RTL Z Beursspel maak je spelenderwijs kennis met de werking van de beurs. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je handelen in verschillende producten. En je maakt zes weken lang kans op mooie prijzen. Meespelen kan via www.beursspel.nl.

'Dode beleggers zijn de beste beleggers'
Lees ook

'Dode beleggers zijn de beste beleggers'

Lees meer over
Janneke WillemseJim TehupuringDurk VeenstraBeleggenBeursspelEffectenbeursBeursgangCryptocurrency