Duncan over optreden finale: 'Net alsof ik er ben'

Door ANP/RTL BoulevardยทยทAangepast:
ยฉ ANPDuncan over optreden finale: 'Net alsof ik er ben'
#TeamJeangu

Duncan Laurence (27) baalt nog steeds enorm dat hij door zijn coronabesmetting de finale van het Eurovisiesongfestival moet missen. Maar met de vervangende oplossing is de zanger tevreden. Voor het optreden van Duncan komt zijn repetitiebeeld van eerder deze week in de plaats en daardoor lijkt het net alsof hij zaterdagavond toch op het podium van Rotterdam Ahoy staat. Dat zegt Duncan in een video op Instagram.

"Het is heel mooi en ik kan niet wachten om het jullie te laten zien, jongens"

"De repetitievideo's zijn heel mooi geworden. Het lijkt net alsof ik er echt bij ben", zegt de zanger, die in 2019 het songfestival won en daardoor naar Nederland haalde. "Het is heel mooi en ik kan niet wachten om het jullie te laten zien, jongens."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Romy Monteiro vervangt Duncan en deelt de 'douze points' uit
Lees ook

Romy Monteiro vervangt Duncan en deelt de 'douze points' uit

Duncan zou in Ahoy zijn songfestivalhit 'Arcade' en zijn nieuwe single 'Stars' spelen. "Ik kan niet wachten tot jullie de show zien en het nieuwe nummer horen."

De zanger wenst de optredende deelnemers veel succes. "Ik hoop dat alle artiesten gaan knallen tijdens hun optredens. Maar ik hoop vooral dat ze genieten van hun tijd op dat prachtige podium", aldus Duncan. "Want wat jullie gaan doen is zo speciaal. Moge het beste liedje winnen vanavond."

Lees meer over
Duncan LaurenceEurovisiesongfestival