'Ze viert het leven'

Prinses Laurentien reageert op TikTokfilmpje Eloise: 'Kijk hoe vrolijk ze is'

Door RTL Nieuws··Aangepast:
© Tiktok Eloise @everyprofilenameistakenPrinses Laurentien reageert op TikTokfilmpje Eloise: 'Kijk hoe vrolijk ze is'
RTL

Als één van de Oranjes een heuse socialmediaprinses is, dan is het de 18-jarige Eloise wel. De 'gravinfluencer' heeft haar weg helemaal gevonden op zowel Instagram als TikTok. Maar over één filmpje op TikTok ontstond deze week ophef. Haar moeder Laurentien reageerde gisteravond bij Beau.

De beelden van Eloise en haar ouders zijn inmiddels van TikTok verdwenen. Beau suggereert dat dat komt door de vele reacties. Op Twitter liepen de reacties uiteen. Van 'geweldig, ik vind haar fantastisch', tot 'helemaal niets'. Ook prins Constantijn reageerde op de video: "Dochters en social media... zucht."

Bij het zien van de ongemakkelijke dansmoves van haar en haar man, schiet prinses Laurentien in de lach. De video is verwijderd, omdat haar dochter Eloise pas na het plaatsen nadacht over de gevolgen. "Ze heeft zelf haar conclusies getrokken", zei Laurentien.

Gravin Eloise verwijdert ongemakkelijk TikTok-filmpje van ouders
Lees ook

Gravin Eloise verwijdert ongemakkelijk TikTok-filmpje van ouders

Prinses Laurentien benadrukt dat haar dochter 18 jaar is en haar eigen keuzes kan maken. "Natuurlijk zijn we er om haar dingen in te fluisteren. Maar we hebben vertrouwen in haar. Het leven is een leerproces, ook voor haar."

Het leven vieren

"Het belangrijkste is dat Eloise zichzelf blijft en dat zij stevig in haar schoenen staat. En kijk hoe vrolijk ze is", zegt ze over het filmpje. "Ze viert het leven."

Bekijk Laurentiens reactie (én de Tiktokvideo) hier terug:

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Eloise van OranjePrinses LaurentienBeau van Erven DorensKoningshuisTikTokSociale MediaNederland