GEVAHLEDEERD

Noa Vahle staat achter Linda de Mol en Jeroen Rietbergen: 'Ik wil dat mijn moeder gelukkig wordt'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Talpa/screenshot Vandaag Inside 22 februari/ANPNoa Vahle staat achter Linda de Mol en Jeroen Rietbergen: 'Ik wil dat mijn moeder gelukkig wordt'
RTL

Noa Vahle (23), de dochter van Linda de Mol (58), vindt het logisch dat haar moeder 'iets gaat uitzoeken' met Jeroen Rietbergen (51). Dat zegt Noa woensdagavond in 'Vandaag Inside'.

"Ik ben ook boos en teleurgesteld en verdrietig, maar je vergeet niet dat iemand ook een goed mens is"

Het is de eerste keer dat Noa reageert op berichten van onder meer Shownieuws dat haar moeder Linda weer samen met Jeroen gesignaleerd zou zijn. Linda verbrak een jaar geleden haar relatie met Jeroen nadat hij wangedrag bij het programma The Voice of Holland bekende.

"Ik wil dat mijn moeder gelukkig wordt", vertelt Noa in VI. "Het is haar relatie, daar maakt zij zelf een keuze in. Het is logisch dat zij iets gaat uitzoeken na zo'n jaar." Ze spreekt van 'een continu conflict tussen boos zijn en van iemand houden'. "Dat begrijp ik en dat is oké."

Slachtoffers TVOH-schandaal laten zich uit over relatie Linda de Mol
Lees ook

Slachtoffers TVOH-schandaal laten zich uit over relatie Linda de Mol

Jeroen was vijftien jaar de stiefvader van Noa. "Ik ben ook boos en teleurgesteld en verdrietig", aldus Noa. "Maar je vergeet niet dat iemand ook een goed mens is. Hij heeft ook goede dingen gedaan voor mij en mijn broer en mijn moeder." Noa ontkent ten stelligste ruzie te hebben met haar moeder, zoals sommige media de afgelopen week wel suggereren.

Vandaag Inside is elke werkdag rond 21.30 uur te zien op SBS6. Het gesprek met Noa kun je hier terugkijken.

Wat betekent Linda's mogelijke verzoening met Jeroen voor haar televisiecarrière?

Lees meer over
Linda de MolJeroen RietbergenNoa VahleThe Voice Of Holland